ASTRO KOMPATIBILNOST

Ovo su najgori i najbolji Rakovi suradnici

30.06.2016 u 14:12

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori poslovni partneri i suradnici Raka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih poslovnih partnera za vladajući znak

POVOLJAN ODNOS

Rak i Škorpion

Budući da se radi o dva znaka koja se dobro razumiju, nesumnjivo će biti izvrsni poslovni partneri. Između njih je prisutno veliko uzajamno poštovanje pa postizanje kompromisa neće biti problem. Maštoviti Rak i Škorpion koji pametno određuje svaki financijski potez dobitna su kombinacija.

Rak i Ribe

Kad rade zajedno, postaju jači nego kad rade sami sa suradnicima iz drugih znakova. Oboje su u većini slučajeva tolerantni i suosjećajni te se međusobno hrabre, tješe i potiču na rad. Iako su oboje tankoćutni sanjari, Rak je praktičniji te će pomoći Ribi da provede zamisli u stvarnost. Razlika je u tome što Rak više štedi, a Riba brže troši.

Rak i Rak

Ako se radi o projektima koji zahtijevaju mnogo vremena i izdržljivosti, ovaj će tandem dobro obaviti posao. Ne rade jako brzo, ali su pouzdani i temeljiti. Shvaćaju uspješno dovršenje zadatka kao osobnu misiju. Trebaju izbjegavati hitne poslove i one koji podrazumijevaju veliku neizvjesnost. Pritisak rokova i nadređenih obično ih demoralizira.

Rak i Djevica

Njihovo partnerstvo iz oboje izvlači ono najbolje. Oboje su temeljiti, sistematični i odgovorni u poslu. Teže materijalnoj sigurnosti pa ulažu mnogo truda u ispunjavanju dužnosti. Djevica će paziti na svaki detalj i biti zadužena za organizaciju i administraciju, dok će Rak preuzeti rad s klijentima i pružanje usluga.

Rak i Jarac

Poslovni odnos Raka i Jarca obilježen je upornošću i snažnom voljom za uspjehom. Tvore pouzdan i siguran poslovni dvojac. Rak ovome tandemu donosi maštu i emocije, dok je Jarac proračunat i čvrsto stoji na zemlji. Oboje imaju visoka očekivanja jedan od drugoga i izuzetno poštuju vrline druge strane.


NEIZVJESTAN ODNOS

Rak i Bik

Odgovorni su i temeljiti u obavljanju posla. Slične su prirode i dobro se razumiju.
Njihov je poslovni spoj divan dok se god stvari odvijaju dobro, no nastupi li kriza, mogu se naći u slijepoj ulici. Ako im posao zapne ili bilo koje od njih upadne u privatne probleme, moral i radni učinak će im srozati. Tada je najbolje da naprave stanku dok se ne saberu.

Rak i Lav

Promatračima se mogu činiti vrlo različitima i nespojivima, ali to nije istina. Brzo uočavaju jake strane svog suradnika pa učinkovito dijele poslove i međusobno se prilagođuju. Rijetko jedno drugom oduzimaju prostor i ovlasti. Vjerojatno će Rak napraviti prvi korak u prilagodbi, ali će mu Lav ubrzo uzvratiti jednakom mjerom.

Rak i Ovan

U mnogo pogleda, oni su na suprotnim krajevima spektra. Ovan je otvoren, nagao i agresivan, dok je Rak suzdržaniji, oprezniji i strpljiviji. Unatoč razlikama, nisu skloni sukobljavanju, jer shvaćaju da jedan od drugoga mogu imati koristi. Ovan se može brzo ispucati u poslu ili poduzeti prevelike rizike pa mu dobro dođe prisutnost odmjerenog i ustrajnog Raka.

Rak i Blizanci

Blizanac je sposoban odobrovoljiti Raka i potaknuti ga da se otvori. Rak pak uspijeva navesti Blizanca na veću ozbiljnost i pouzdanost. Dobro se sporazumijevaju i uglavnom uzimaju u obzir prijedloge i stavove druge strane. Poslovni odnos među njima lako prerasta u prijateljstvo. Tegobe izbijaju ako nastupe nepovoljne okolnosti, jer oboma brzo opada moral.

Rak i Vaga

Kao poslovni suradnici bit će vrlo obzirni i tolerantni jedno prema drugome. Oba znaka imaju slične zamisli i ciljeve pa se dobro razumiju i međusobno poštuju. S obzirom na to da dijele strast prema lijepim stvarima i udobnosti, poslovni im je uspjeh visoko na ljestvici prioriteta.

NEZGODAN ODNOS

Rak i Strijelac

Ova dva znaka imaju oprečne karaktere i očekivanja pa će im trebati vremena da se naviknu na zajedničku poslovnu suradnju. Dok je Strijelac stalno u potrazi za uzbuđenjima i uživa u poslovnim rizicima, Rak ne voli česte promjene i teži sigurnosti. S vremenom će oboje pristati na kompromise i prilagoditi se zajedničkom radu.

Rak i Vodenjak

Njihovi su misaoni procesi i motivi u temelju različiti. Oboje imaju puno mašte, ali račja je mašta prikladnija za bajke, a vodenjačka za znanstvenu fantastiku. Problem je i u bioritmu: Vodenjak munjevito počinje pa zastane baš kad se sporiji Rak zahuktao. Morat će puno razgovarati i jedno drugome štošta objašnjavati.