TIHA PRIJETNJA

Ovako Sean Penn dočekuje dečke svoje kćeri

22.02.2015 u 20:30

Bionic
Reading

U duhovitoj britanskoj emisiji 'The Graham Norton Show' voditelj je pitao 54-godišnjeg glumca Seana Penna kako je izgledalo kad mu je na vrata prvi put došao dečko 16-godišnje kćeri Dylan. Odgovor je bio zabavna anegdota

Sean Penn je kod Grahama Nortona ispričao zgodu kada je dočekao prvog dečka kojeg je njegova tada 16-godišnja kći Dylan viđala. Glumac kaže daje inače bio vrlo popustljiv s kćeri te da su imali sjajan odnos pun povjerenja, no da je inzistirao da mu dopusti malu šalu na račun njezina dečka.

Nakon kratkog razgovora s mladićem o tome kamo idu, hoće li voziti pod utjecajem alkohola te još nekoliko sličnih uobičajenih pitanja, Sean Penn se nagnuo i tiho mu je rekao da smije raditi što god želi dok je vani s Dylan, no da ima na umu da će onda glumac sve to s njim ponoviti kad se vrate kući.

Naravno, mladić je shvatio da se radi o šali. Tim više što je Dylanin dečko bio kalifornijski trostruki prvak u borilačkim vještinama. No svejedno se nervozno nasmijao – nije se šaliti s očevima, a pogotovo ne ako su Sean Penn.