TREĆA SREĆA

Ovako je izgledalo treće vjenčanje Otokara Levaja

09.12.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Baš kao što je nedavno i najavio, glumac Otokar Levaj otisnuo se na Floridu gdje se vjenčao sa starom ljubavi iz srednje škole. Idućih šest mjeseci živjet će u Americi, a dolaskom ljeta ponovno će se vratiti u svoju mirnu oazu Lokve Rogoznice kod Omiša, gdje će mu se vjerojatno pridružiti i supruga

'Sve obavljeno, slijede darovi i ručak', tim je riječima Otokar Levaj opisao svoje floridsko vjenčanje s medicinskom sestrom Dunjom Bedenko koju je upoznao još za vrijeme srednjoškolskih dana.

Glumcu je ovo treći brak, a sudbonosno da ponovno je izrekao u 73. godini. S novom se suprugom provozao i u limuzini nakon čega su slavlje s najbližim prijateljima nastavili u jednom restoranu.


Dunja i Otokar provozali su se u limuzini

'Poznanstvo s mojom Dunjom seže u 1959., kada smo zajedno bili na dočeku Nove godine kod njezine razredne kolegice, a moje susjede iz Babonićeve ulice u Zagrebu. Bili smo zajedno oko godinicu, a onda su nam se putovi razišli. Ona je diplomirala kemiju, ja glumu. Imala je boutique MAN s čuvenim košuljama, no san za uspjehom na teniskim terenima bio je jači od nje pa se odlučila preseliti na Floridu ne bi li postala teniska šampionka. No jedno su želje, a drugo mogućnosti. Njezin san o teniskim uspjesima se rasplinuo, u Hrvatskoj je u međuvremenu počeo rat, raspao joj se i brak, pa se Dunja našla u situaciji da s dvije maloljetne kćerke mora preživjeti u novoj sredini. Osposobila se za medicinsku sestru i mirovinu dočekala kao vrhunska sestra u bolnici u Orlandu', ispričao je nedavno za tportal Oto koji je s Dunjom ponovno stupio u kontakt prije godinu i pol dana preko društvene mreže.


Mladenci nakon vjenčanja nisu skidali osmijeh s lica

Glumčeva druga supruga, kostimografkinja i slikarica Ruta preminula je 2006. nakon borbe s Alzheimerovom bolešću. S njom je proveo punih trideset godina i dobio sina Marina, a iz prvog braka ima kćer Elu.