NOVA AVANTURA

Ovako izazovnu i senzualnu Hanu Huljić nismo još vidjeli

25.11.2016 u 06:00

  • +12

Hana Huljić za Elkana nakit

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Najmlađa je članica poznate glazbeničke obitelji Huljić, Hana stala je pred kameru fotoaparata u svojoj prvoj modnoj kampanji. Lijepa Hana predstavlja kolekciju nakita 'Elkana' - s detaljima rimskog stakla starog dvije tisuće godina. Kako se snašla u ulozi modela i kako joj je na turneji po Kini gdje se nalazi s Maksimom Mrvicom, ispričala je za tportal

'Čast je što sam upravo ja odabrana kao zaštitno lice kampanje, pa mi tako ni uloga modela nije teško pala jer sam se u potpunosti povezala s ovim posebnim komadima povijesti', opisala je mlada skladateljica Hana Huljić svoje dojmove sa snimanja. Mlada glazbenica predstavlja limitiranu kolekciju nakita pod nazivom 'Gdje istok susreće zapad', iznimne povijesne i umjetničke vrijednosti koja će biti predstavljena na izložbi u zagrebačkom Hotelu Palace od 1. do 23. prosinca.

'Već sam snimala neke editorijale, ali prvi put sam sada nešto reklamirala. Trebalo mi je malo vremena da se opustim jer sam dosta sramežljiva kada trebam nekome pozirati, ali slušala sam upute fotografa. On mi je govorio kakav izraz lica i pozu želi, pokušavajući istaknuti taj lijepi povijesni nakit. Snimanje je prošlo brže nego što smo očekivali, ali tu su bile i pripreme oko šminke i frizure', ispričala je.

Njezini najmiliji, roditelji Vjekoslava i Tonči, brat Ivan i dečko Tomislav Šošić još nisu vidjeli fotografije pa nam nije mogla otkriti kako su oni reagirali kad su vidjeli njezine prve modne fotografije na kojima lijepa 25-godišnjakinja izgleda vrlo senzualno i erotično.

Hana se trenutačno nalazi u Kini gdje se priključila azijskoj turneji pijanista Maksima Mrvice
'Upravo smo sletjeli u grad Baotou gdje nas čeka drugi koncert. Prvi je iza nas, bilo je malo treme jer su u pitanju nove pjesme za pjevati, a ovaj put sam i dio pratećeg benda jer poneku pjesmu pratim i na klavijaturi. No vjerujem da će trema splasnuti s idućim nastupom', poručila je.

Hanu smo dosad uglavnom viđali u čednijim izdanjima


S tatom Tončijem na premijeri mjuzikla 'Pacijenti'...

...i s mamom Vjekoslavom Huljić
Davor Visnjic/PIXSELL


Mlada umjetnica trenutačno boravi u Kini gdje nastupa s
Maksimom Mrvicom