NEDJELJNA AVVANTURA

Ovaj kontroverzni film nećete lako zaboraviti

20.05.2014 u 14:36

Bionic
Reading

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu. U nedjelju, 25. svibnja, pogledajte kontroverzni brazilski film 'Od početka do kraja' (From Beginning to End) snimljen 2009. godine

'From Beginning to End' (na portugalskom 'Do Começo ao Fim') nekonvencionalna je filmska priča redatelja i scenarista Aluizija Abranchesa u kojem glume: Fábio Assunção, Júlia Lemmertz, Gabriel Kaufmann, Lucas Cotrim, João Gabriel Vasconcellos i Rafael Cardoso.

Film je podigao puno medijske prašine jer se bavi homoseksualnošću i incestom. Abranches kojem je 'From Beginning to End' treći film u filmografiji, u intervjuima je često isticao da mu je nije bila namjera samo izazvati kontroverze, već samo ispričati ljubavnu priču.
 
U središtu su radnje dva polubrata, Francisco i Thomas te njihov poseban odnos. Film je prikazan i na mnogim filmskim festivalima gdje je bio vrlo zapažen.

MAXtv Filmofeel Nedjeljna Avvantura na tportalu projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se odvija u Istočnoj Europi. Svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati jedan film debitantskih redatelja. Nakon nedjelje filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu usluge Video on Demand.