JOSIPA PAVIČIĆ BERNARDINI

'Ova večera je bila jedna od važnijih u mom životu'

04.03.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Nakon mnogih životnih udaraca Josipa Pavičić Bernardini nikad ne odbija pomoći drugima, a s tim ciljem sinoć je u njezinom novootvorenom restoranu Il Camino održana tradicionalna humanitarna BlessFood - večera s porukom, kojoj su se među ostalima pridružili Josipini dragi prijatelji Ćiro Blažević te Marija Cvitanović. Prikupljena sredstva odlučila je donirati Zavodu za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb

'Jako mi puno znači to što sam niti deset dana nakon otvaranja svog restorana u prilici pomoći onima na koje sam najosjetljivija, bolesnoj djeci. Zbog toga je jučerašnja večera bila jedna od važnijih u mom životu. Žao mi je samo što mnogi koji su se pridružili i pomogli nisu bili u stanju sinoć i doći. No zato je bio jedan vrlo drag čovjek, kojeg poznajem skoro 20 godina, Ćiro Blažević, ali i mnogi drugi, meni jako važni ljudi', kaže Josipa Pavičić Bernardini.

'Puno hvala mojoj dragoj Josipi što me pozvala na lijepu večeru s još ljepšom pričom. Zadovoljan sam što sam i ovako malom gestom mogao pomoći. Lijepo je vidjeti restoran pun ljudi koji su odlučili pomoći', izjavio je Miroslav Blažević.

Restoran u kojem je održana humanitarna večera Josipin je dugogodišnji san i danas, kad ga je ostvarila, kaže, puna je pozitivne energije. 'Jako sam sretna, a još više zato što sam uspjela donijeti barem malo sreće i nekome drugom', rekla je Josipa. 

Ideja projekta BlessFood – večera s porukom je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusinessa. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online