LIJEPA SLAVLJENICA

Ova ljepotica je navršila 47 godina

11.02.2016 u 22:20

Bionic
Reading

Jennifer Aniston danas je navršila 47 godina, a još uvijek šarmira svojim odličnim izgledom. Proslavila se ulogom Rachel u seriji 'Prijatelji', koja je svijetu donijela i kultnu frizuru, a Jennifer je, osim mnogobrojnim filmskim ulogama, punila stupce i svojim ljubavnim životom

Uvijek nasmijana i dotjerana glumica prvenstveno svoju odličnu liniju može zahvaliti zdravoj prehrani i vježbanju joge, a nerijetko svoje savršeno tijelo naglašava i vrlo seksipilnim modnim odabirima. Haljine koje prate liniju tijela te prorezi najčešći su Jenniferin odabir, a od nakita se najviše ponosi svojim vjenčanim prstenom.

Lijepa glumica pronašla je drugu bračnu sreću u zagrljaju glumca Justina Therouxa u kolovozu prošle godine nakon tri godine zaruka. Prije toga bila je u braku s Bradom Pittom od 2000. do 2005., a buran razvod punio je novinske stupce još i desetljeće kasnije. Naime, Brad se odlučio za razvod nakon što je na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' upoznao Angelinu Jolie, a Jennifer je završila kao prevarena miljenica Amerike. Nerijetko je komentirala kako je situacija daleko od očajne, a jednom prigodom je i izjavila:

'Nije mi bolno govoriti o tome. Ta priča me prati jer je dobra naslovnica. U pitanju je nešto što mediji guraju. No svi smo već odavno nastavili sa svojim životima.'


Jennifer i Brad bili su jedan od omiljenih holivudskih parova

Dokaz tome je bilo tajno vjenčanje prošlog kolovoza, za koje ni uzvanici nisu znali da je ceremonija ljubavi. Svi su vjerovali kako dolaze na zabavu povodom Justinova skorašnjeg rođendana pa ih je većina stigla u trapericama.


Novu bračnu sreću pronašla je u rukama Justina Therouxa

Među brojnim slavnim gostima koji su se zabavljali u dvorištu 22 milijuna dolara vrijednog imanja, glumičina doma na Bel Airu, bili su Howard Stern, Chelsea Handler, Robert Downey Jr., John Krasinski, Emily Blunt, Jimmy Kimmel, Chelsea Handler, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Lisa Kudrow, ali i dugogodišnja najbolja Jenniferina prijateljica Courteney Cox, koja joj je ujedno bila kuma. Mladoženjin kum bio je majstor tetovaže Scott Campbell, suprug glumice Lake Bell, ujedno autor brojnih ukrasa na Justinovu tijelu.


Proslavila se ulogom u seriji 'Prijatelji' (s kolegicom Courteney Cox)

Slika Jenniferine vjenčanice ni do danas nije nigdje objavljena, a ova holivudska miljenica uživa u svom bračnom životu i novim filmskim ulogama.