PRIJAVE DO 1. LIPNJA

Otvoren natječaj za ovogodišnji Sarajevo Talent Campus

04.04.2013 u 17:11

Bionic
Reading

Otvoren je novi natječaj za sudjelovanje talentiranih filmskih profesionalaca iz Jugoistočne Europe u Sarajevo Talent Campus, povodom 19. Sarajevo Film Festivala

Za vrijeme 19. Sarajevo Film Festivala, mladi filmski profesionalci imat će priliku učiti od renomiranih filmskih stručnjaka, koji su voljni podijeliti znanje i iskustvo.

Program Sarajevo Talent Campusa, pokrenut 2007. u suradnji s Internacionalnim filmskim festivalom u Berlinu i Berlinale Talent Campusom, otvoren je za mlade filmske profesionalce i studente posljednje dvije godine studija filma.

Sedmi Sarajevo Talent Campus, koji će se održati između18. i 24. kolovoza, okupit će scenariste, redatelje, glumce, producente i kritičare iz sljedećih zemalja: Albanije, Armenije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Gruzije, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Rumunjske Slovenije, Srbije, Turske

Polaznicima Campusa nudi se uzbudljiv program predavanja, panel diskusija, kritičkih polemika s jedne strane, te radionica, praktičnih vježbi, filmskih projekcija i interfestivalskih ekskurzija s druge strane.

 
Sarajevo Talent Campus imat će poseban fokus, temu 'MIND THE GAP: ENGAGE WITH CINEMA' i nastavit će s programom 'SARAJEVO TALENT CAMPUS PACK&PITCH'. Formular za prijavu i sve detalje pronađite ovdje.

250496,244623,239235,232065