POČELI DVOBOJI

Otkrijte tko su princ i princeza showa The Voice

27.02.2016 u 21:30

Bionic
Reading

U prvoj emisiji dvoboja oduševili su nas svojim nastupom, zaradili naziv princa i princeze showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' i oboje prošli u sljedeći krug natjecanja. Provjerite kako se kraljevski par, Stefany i Alen Đuras, opuštao prije izlaska na pozornicu

'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' zakoračio je u drugu fazu natjecanja kada mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svog tima i odabiru jednog s kojim nastavljaju u sljedeći krug. Ipak, ovogodišnji novitet showa je da natjecatelja kojeg mentor ne odabere za nastavak natjecanja, može preuzeti jedan od preostala tri mentora.

Upravo takva situacija dogodila se u večerašnjem dvoboju. Nastup Stefany Žužić i Alena Đurasa kao dio Jacquesova tima oduševio je sve mentore, zbog čega je Indira odmah nakon nastupa najavila da će natjecatelja kojeg njihov mentor ne odabere, priključiti svom timu.

Tako je Stefany Žužić promijenila mentora i do suza razveselila Jacquesa.

Prije izlaska u glazbeni ring ovo dvoje natjecatelja opuštalo se uz trkaću stazu Hrvatskog Telekoma gdje su imali priliku okušati se u brzini vozeći autiće pomoću Samsungovih uređaja. Iako je priznala da u vožnji autićima neće biti bolja od Alena, Stefany je otkrila da joj je brzina interneta važna za preslušavanje glazbe. Alen je pak priznao da na internetu najviše voli pronaći karaoke verzije pjesama i zapjevati bilo što iako su mu na vrhu liste omiljenih pjevača Sam Smith, Bruno Mars i Ed Sheeran. U priloženom videu provjerite kako su se snašli u brzoj utrci autićima.

Princ i princeza showa u dvoboju prije dvoboja

Stefany Žužić je maturantica srednje škole u Krku i bavi se pjevanjem od svoje pete godine. Pohađa srednju glazbenu školu gdje uči solo pjevanje. Nada se da ima ono nešto što je potrebno da postane pobjednica 'The Voicea' te se u budućnosti vidi kao hrvatska glazbena diva.

Slično razmišlja i 23-godišnji Alen Đuras iz Trogira koji se u slobodno vrijeme bavi skupljanjem trzalica. Na audiciji je uspio oduševiti svih četvero mentora, ali se na kraju odlučio priključiti Jacquesovu timu. Smatra da ima glas, osobnost i karizmu da postane pobjednik druge sezone 'The Voicea'.

Saznajte ekskluzivne informacije o natjecateljima unutar mobilne aplikacije The Voice Hrvatska te se prisjetite svih njihovih nastupa u showu. Nagradna igra za vrijeme emisije nastavlja se i u dvobojima, a igrajući se možete osvojiti Samsung smartphone! Aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje na www.hrvatskitelekom.hr/the-voice