U KSETU

Otkazan oproštajni koncert grupe Ruiz

15.11.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Iako ne postoje već više od godinu dana, momci iz grupe Ruiz shvatili su da nikad nisu održali oproštajni koncert pa su isti odlučili održati u petak 15. Studenog u klubu KSET. Istu večer svoj će debi album 'Osam' promovirati grupa Brain Production. Na žalost, zbog bolesti je koncert odgođen

Unatoč dva odlična albuma i EP-u, te pozitivnim recenzijama i sve većem broju nastupa, te uvrštavanje posljednjeg albuma 'Ruiz Radio Revolution' među najbolj domaće albume objavljene 2012. Godine, grupa Ruiz iz osobnih je razloga prestala sa djelovanje u ljeto 2012. godine. Kako je prestanak djelovanja grupe bio prilično naprasan, tako bend nikada nije održao oproštajni koncert. Tako ćemo oproštajni nastup grupe Ruiz imati priliku doživjeti ovoga petka klubu KSET. Istovremeno, spot za singl 'Radiostar' nikada nije krenuo u život do prije par dana kada su ga finalizirali i iskoristili za najavu ovog oproštajnog koncerta.

Istu večer će u KSETU nastupiti grupa Brain Production koja će tom prilikom promovirati svoj debi album 'Osam'. Album 'Osam' možete besplatno skinuti na službenoj stranici benda. Također će te ga moći nabaviti u fizičkom obliku, u nakladi Brain Production, na samom koncert.