NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za urnebesnu komediju 'Ovo je kraj'

20.09.2013 u 11:24

Bionic
Reading

Ekipa koja nam se predstavila odličnim komedijama 'Pineapple Express' i 'Superbad' ove se godine vraća jača nego ikad prije – apokaliptičnom komedijom 'Ovo je kraj' koja se od 26. rujna počinje prikazivati u hrvatskim kinima! Unaprijed upozoravamo da kino najava za film nije za svakoga!

Film 'Ovo je kraj' započinje velikim tulumom kojeg priprema James Franco, a na koji upravo stižu Seth Rogen i njegov najbolji prijatelj Jay Baruchel. Nakon kratkog uvoda u kojem prisustvujemo pravoj holivudskoj zabavi (prepunoj alkohola, droge i prostakluka) započinje se događati niz kataklizmičnih situacija nakon kojih šestorica preživjelih prijatelja (uz spomenutu trojicu tu su još i Jonah Hill, Craig Robinson i Danny McBride) ostaju zatočeni u kući i moraju naučiti surađivati zajedno kako bi preživjeli. Naravno, zbog različitosti njihovih karaktera i iznenadnog upada Emme Watson u njihovu grupu to neće biti nimalo lagan zadatak...

Jedna od najvećih zanimljivosti (osim činjenice da se radi o potpuno netipičnom filmskom žanru) jest i ta da svi glumci u filmu zapravo glume sami sebe što cijelu radnju i humoristične situacije koje iz nje proizlaze dižu na jedan poseban nivo.

Komedija 'Ovo je kraj' u hrvatska kina stiže 26. rujna!

Continental film i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice za Cineplexx kina!

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje Cineplexx kino žele ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Luka Cvenić
Andrea Kunej
Maja Bogatic
Nikolina Rastija
Jelena Pisac