NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za nastup Editorsa u Tvornici!

26.08.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Britanska grupa Editors nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 4. rujna!

Nakon ljetne stanke, zagrebačka Tvornica kulture za otvaranje jesenske sezone dovodi pravu alter rock poslasticu. Stari znanci ovdašnje publike, britanski dark indie majstori Editors dolaze u sklopu svoje velike europske turneje na kojoj promoviraju posljednjih studijski album 'The Weight Of Your Love'.

Editors su oformljeni 2002. godine u Staffordu u Engleskoj i samo nakon tri godine postojanja lansirani su među nove otočke rock superstarove. Debitantski album 'The Black Room' sa singlovima 'Munich', 'Blood' i 'Bullets' osigurao im je nominaciju za prestižnu nagradu 'Mercury' te slotove na velikim festivalima poput T In The Park, Isle Of Wight, Lollapalooza i Coachella.

Nasljednik 'An End Has A Start', napravljen pod producentskom palicom Jacknife Leeja, svijetlo dana ugledao je dvije godine kasnije sjurivši se ravno na prvo mjesto Britanske top liste albuma. S izdanja je skinuto čak pet singlova (najzapaženiji je bio 'Smokers Outside The Hospital Doors') koji su im, između ostalog, donijeli i prve nastupe na Glastonburyju.

Ipak, najveći uspjeh grupa je polučila trećim albumom – 'In This Light And On This Evening' na kojem se nalazi megahit 'Papillon', a koji je službeno objavljen 2009. godine. Nakon nekoliko godina turneja i odlaska Chrisa Urbanowitza, bend je objavio četvrti studijski album 'The Weight Of Your Love', na čijoj turneji će posjetiti i Hrvatsku.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 1. rujna.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Eleonora Moslavac
Tina Kraljević