TPORTAL DAJE SVE OD SEBE

Osvojite Philips brijači aparat i parfem Bulgari!

24.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

U ovom blagdanskom raspoloženju za svoje smo čitatelje pripremili brojne nagrade - poklon pakete Nivee, Kraša, Cera di Cupre i Schwarzkopfa, Oleotherapy ulja, Urtekram dezodorans, parfem Bulgari Jasmin Noir L'elixir, brijači aparat za muškarce Philips, DVD-e Continental filma, vaučere za šator na Trgu bana Jelačića, knjige u izdanju VBZ-a te doček Nove godine u klubu Purgeraj!

Sudionici natječaja se prijavljuju putem forme za prijavu objavljene na tportalu te šalju odgovor na pitanje zadano u formi za prijavu (pitanje će se mijenjati na dnevnoj bazi), a najoriginalnije i najkreativnije prijave po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade.

Kliknite na sliku na dnu članka i sudjelujte u nagradnom natječaju.

Prijave zaprimamo do 27. prosinca u 11 sati, a imena dobitnika objavit ćemo 27. prosinca do 16 sati.

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

U nastavku saznajte koje sve nagrade možete osvojiti.

Bulgari predstavlja miris Mon Jasmin Noir L'Elixir

Bulgari predstavlja novi miris Mon Jasmin Noir L'Eliksir eau de parfum, mirisni dragulj koji odiše luksuzom, zavodljivošću i prestižom. Ne samo kao parfem, nego kao dragi kamen kojeg nosite. Bulgari stil zrači iz nota jasmina 'dijamanta' među cvijećem,zbog svojih dragocjenih aspekata darujući mu sofisticiranu s opet nenametljivu auru. Elegantna počast senzualnosti, klasični atomizer raspršivač Mon Jasmin Noir L'Elixira pretvara ovakav način primjen parfema u izuzetan privatni ritual.
Esencija draguljara je magična formula koja je sadrži čari čistog talenta: savršeni susret između draguljara koji slavi sjaj dragocjenih dragulja i parfumijera koji izvlači esenciju cvijeta jasmina kao dragulja kako bi kreirao jedinstven i zavodljiv miris. Anđeoska krila jasmina graciozno obuzimaju svaku ženu baš kao Bulgari kreacije koje odjekuju kroz predivno istaknute bijele latice cvjetova...

Nivea vam poklanja poklon paket s proizvodima iz serije Repair & Care.

NIVEA Repair & Care krema za tijelo

Bogata krema koja se brzo upija, pruža intenzivnu hidrataciju sa smirujućim učinkom na jako suhu i perutavu kožu. Ova formula uz dekspantenol, glicerin i Hydra IQ sastojak, sadrži i ureu. Ublažava zategnutost kože s dugoročnim učinkom te čak i ekstremno suhu i svrbljivu kožu čini glatkom i smirenom.
NIVEA hidratantni Hydro Care šampon
Lagana, prozirna formula s ekstraktom ljubičice i aloe verom pruža nježnu hidratantnu njegu za prirodno meku i glatku kosu.
NIVEA Hydro Care regenerator
Blaga formula s ekstraktom ljubičice i aloe vere osigurava duboku hidratantnu njegu bez da opterećuje kosu. Olakšava češljanje i sprječava ponovno zapetljavanje, za lijep i svilenkast izgled svake vlasi.
NIVEA Aqua Effect hidratantna krema za dnevnu njegu
vraća koži izgubljenu hidrataciju novom laganom formulom s vitaminom E i Hydra IQ sastojkom koja se brzo upija i djeluje u dubljim slojevima kože, za zdrav i osvježen izgled lica. Zaštitnim faktorom SPF15 štiti kožu od UV zraka i preranog starenja.
NIVEA Aqua Effect regenerirajuća krema za noćnu njegu
hidratizira i intenzivno njegu je kožu dok spavate. Sadrži prirodni vitamin E koji podupire regenerativne procese kože i Hydra IQ sastojak za potrebnu dubinsku hidrataciju tijekom noći.
NIVEA FOR MEN Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Najprodavaniji balzam poslije brijanja u Hrvatskoj od sada ima novu laganu formulu - prirodna kamilica, vitamin E i provitamin B5 trenutno umiruju kožu i smanjuju crvenilo i iritaciju. Sensitive balzam osjetljivoj koži nakon brijanja vraća zdrav, svjež i njegovan izgled.

Kemig je pripremio poklon paket Oleotherapy ulja - ulje argana i ulje crnog kima.

Oleoterapija predstavlja peroralnu ili lokalnu primjenu ulja u svrhu pomoći pri liječenju određenih tegoba. Odavno je poznato kako lipidi imaju vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravlja, posebice kada je riječ o sprečavanju preuranjenog starenja i smanjenju kroničnih upala u organizmu (višestruko nezasićene masne kiseline). Među mnogobrojnim funkcijama lipida ističe se njihova uloga energetskog skladišta, u sastavu su staničnih membrana svih živih bića (fosfolipidi, ceramidi, steroli, sfingolipidi) i time štite stanicu i cijeli organizam od nepovoljnih utjecaja.

oleoTHERAPY Ulje argana, hladno tiješteno, 100mL
Ulje argana dobiva se hladnim tiještenjem ploda drveta Argania spinosa, koje je nativno za klimatsko područje jugozapadnog Maroka, gdje ga nazivaju tekućim zlatom. Iznimno je bogato nezasićenim esencijalnim masnim kiselinama, izvrsna je prirodna metoda za ublažavanje suhe i dehidrirane kože, te kod bora. Dok mnoga ulja nisu prikladna za primjenu kod masne i akneične kože, arganovo ulje zbog svog visokog udjela antioksidansa (vitamin E, nezasićene masne kiseline i fitosteroli), preporuča se za tretiranje kože s pretjeranim izlučivanjem sebuma. Najomiljeniji je za njegu suhe kose i vlasišta, noktiju i kože sklone svrbežu.
oleoTHERAPY Ulje crnog kima, hladno tiješteno, 100mL
Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki crnog kima. Sadrži oko 70% nezasićenih masnih kiselina, vrijednih sastojaka topljivih u mastima (steroli i vitamin E), uz prosječno 1% eteričnog ulja crnog kima. Spada u najvrijednije dodatke prehrani. Sastavnice eteričnog ulja crnog kima, među kojima se ističe timokinon, dokazano su korisni zbog pomoći u regulaciji i osnaživanju imunološkog odgovora, osobito kod alergija. Crni kim se tradicionalno koristio kod liječenja tegoba dišnog sustava, atopijskog dermatitisa, jetrenih i želučanih tegoba, te kao prevencija nastanka sezonskih alergija i kod potrebe za osnaživanjem imunološkog sustava.

Cera di Cupra vam poklanja poklon paket proizvoda za njegu kože.

Ususret blagdanima Cera di Cupra odjenula je poznate brendove - Cera di Cupra Rosa i Cera di Cupra Bianca u božično ruho. Talijanska kozmetička kuća Cera di Cupra više od 50 godina posvećena jenjezi i ljepoti ženske kože. Kreme za njegu lica koje sadrže djevičanski pčelinji vosak, oduvijek poznat u medicini i kozmetici po svojim zaštitnim i hranjivim svojstvima,uspješno desetljećimanjeguju žensku kožu i usporavaju znakove starenja.
Cera di Cupra BIANCA namijenjena je njezi normalne i masne kože lica. Sadrži obilje vrijednih hranjivih tvari i zaštitnih komponenti te pruža prvu učinkovitu obranu od napada vremena. Redovitom svakodnevnom upotrebomCera di Cupra Bianca regulira prirodni metabolizam kože te dubinski vlaži, hrani i štiti kožu lica čineći ju glatkom i elastičnom.
Smog, vjetar i sunčeve zrake izazivaju oštećenja na koži koje Cera di Cupra ROSAsvojim dragocjenim sastojcima - pčelinjim voskom i glicerinomlako sanira, pružajući koži dugotrajnu hidratizaciju i zaštitu.Cera di Cupra Rosa namijenjena je njezi suhe kože.
Cera di Cupra proizvodi rađeni su prema najvišim standardima.

Bio&bio poklanja Urtekram dezodorans od nordijske breze.

Urtekram roll-on kremasti dezodorans od nordijske breze
Šume nordijske breze poslužile su Urtekramu kao inspiracija pri kreiranju novog dezodoransa kremaste teksture i nježnog mirisa. Obogaćen je ekstraktom lišća breze koji koži pruža vlažnost, a njegov je miris prekrasna simfonija eteričnih ulja i prirodnih aroma. Ovaj dezodorans posjeduje certifikat organskog uzgoja te ne sadrži sintetske sastojke.
Dezodorans se može kupiti u bio&bio trgovinama.

Kraš vam poklanja poklon paket koji sadrži Dorina i Čoksa čokolade

Generacije potrošača već cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda.
Dorina - UVIJEK TAKO DOBRA
Gotovo 100 godina tradicije i stalno unapređenje kvalitete i uvjeta proizvodnje rezultirali su vrhunskom Kraševom čokoladom, za koju poznavaoci kažu da se svojim aromatičnim, bogatim okusom i najkvalitetnijim sastojcima izdvaja od svih svjetskih marki čokolada. Obitelj Kraševih čokolada pod zajedničkim nazivom DORINA predstavlja uspješan spoj tradicije, majstorske izrade čokolade i vrhunske kakvoće.
Čoksa
Čoksa je vesela čokolada koja se odlikuje najfinijim mliječnim punjenjem bogatim kalcijem i vitaminima B skupine. Uz mlijeko, banane, Petit Beurre kekse i Kraš express, ona je prava poslastica. Čoksa je jedinstvena čokolada, jer je mali, hranjivi obrok, kojega ćete podjednako voljeti i djeca i roditelji!

Philips poklanja brijači aparat Philips SensoTouch - nježan dodir, glatko brijanje.

Novi električni aparat za brijanje Philips SensoTouch RQ1160 nježno dodiruje i omogućava glatko brijanje. Sustav GyroFlex 2D lako se prilagođava obliku vašeg lica, pa uklanja čak i najkraće dlačice svojim DualPrecision glavama.
Aparat za brijanje koji se prilagođava obliku lica:
• Sustav GyroFlex 2D lako se prilagođava obliku lica
Kratko i ugodno brijanje
• DualPrecision brije čak i najkraće dlačice
• SensoTouch aparati za brijanje s patentiranom tehnologijom Super Lift&Cut
Električni aparat za brijanje koji štiti vašu kožu
• Brtva Aquatec za ugodno suho i osvježavajuće vlažno brijanje
• Glatka površina SkinGlide s niskom razinom trenja za minimalnu iritaciju
Brijanje uz savršenu kontrolu i preciznost
• Precizni trimer za savršeno podrezivanje brkova i zalizaka
Sasvim novo brijanje svaki dan
• Sustav Jet Clean služi za čišćenje, podmazivanje i punjenje aparata za brijanje

Continental film vam poklanja DVD filma 'Gregov dnevnik 3: pasje godine'

Svima omiljeni mlakonja, Greg Heffley (Zachary Gordon) vraća se po tri puta više zabave u posljednjem filmu temeljenom na super-popularnim knjigama! Nakon što mu otac (Steve Zahn) zaprijeti da će ga poslati u vojnu akademiju ako se ne počne kloniti nevolja, Greg će pronaći potpuno nove načine kako se uvaliti u probleme! Za početak, njegovo pretvaranje da radi u klubu u kojem su jedni od članova obitelj Rowley otići će predaleko. Stvari neće krenuti nimalo nabolje na kampiranju s ocem, a tu je i novi pas obitelji Heffley – Sweetie – koji će Grega ubaciti u još veće nevolje u ovoj urnebesnoj obiteljskoj komediji!

Šator na Trgu bana Jelačića vam poklanja 5x4 vaučera u vrijednosti od 15kn za klopu i cugu.

Nađete li se u toj potrazi na Trgu bana Jelačića pozivamo vas da šoping završite u velikom stilu pod Šatorom, jer tu ćete moći odmoriti svoje umorne noge, okrijepiti se raznim vrstama kobasica, zasladiti tradicionalnim fritulama, a za brze i žestoke tu je rakija bar, sve to uz bogati DJ i glazbeni program.
U velikom grijanom šatoru na Trgu bana Jelačića svako veče od 21h očekuje vas zabavni program, a u tjednu koji slijedi nastupaju:

Osim odličnog glazbenog programa u grijani prostor šatora pozivamo i sve sladokusce da isprobaju razne vrste kobasica, tradicionalne fritule, razne vrste buteljiranog i kuhanog vina te se dodatno zagriju uz rakija bar Brzi i žestoki. Za sve koji moraju biti on line tu je i free WiFi.

VBZ je pripremio knjige 'Rez', 'Uživajte sa mnom!', 'Magija' i 'Knjiga za djevojke i njihove dečke'.


'Rez', Božica Brkan
Novi roman svestrane spisateljice i novinarke Božice Brkan napisan je u najboljoj tradiciji domaće žanrovske literature – u rasponu od Pavličića do Tribusona – koja svakom stranicom, poštujući stroga pravila dinamike i kompozicije, granice žanra pomiče, rastvara i širi te se poigrava njegovim konzekvencama.
Uzbudljiv i dinamičan kriminalistički narativ, polifono ispričan kroz čitav niz glasova, od twitter poruka, preko izjava brojnih svjedoka do službenih policijskih izvješća, prezentiran je kao zbir materijala nastalih istraživačkim radom novinarke na slučaju ubojstva novinskog i umjetničkog fotografa Ivana, veterana Domovinskog rata.
Ivan je, postaje sve očitije kako se napeta i neizvjesna priča raspliće, likvidiran jer je suviše znao. Kao svjedok i vlasnik dokaza o stravičnom ratnom zločinu postao je – iako dane uglavnom provodi sa suborcima u kvartovskom kafiću, rastrgan između pečata prošlosti i nezaustavljivog umjetničkog impulsa – suviše opasan za strukture, na jednoj i na drugoj strani…
Izniman efekt autorica postiže sjajno preciznim prikazom različitih miljea ratnog i tranzicijskog društva, od velegradskog podzemlja, preko novinskih redakcija do 'mikroklime' izmještene, ruralne sredine. 'Rez' je fino, napeto tkanje 'malih priča' koje se na kraju slijevaju u čvrst mozaik; mreža koja, poput paukove, presretne i više ne pušta čitatelja.


'Uživajte sa mnom', Radovan Marčić
'Uživajte sa mnom!', knjiga priča hrvatskog gastrobarda Radovana Marčića nije uobičajena kuharica iz koje možemo prepisati recept za neku prigodu i vratiti je
na policu da se izgubi među svakojakim drugim priručnicima za povremenu upotrebu, a još više nije za zaborav. To je knjiga priča o jadranskoj tradiciji, uz recepte koji otkrivaju nevjerojatnu raznolikost u detaljima, netipičnu za tako relativno mali zemljopisni prostor.
Uživajte sa mnom! knjiga je koja je kroz segment prehrane otkrila i popunila prazninu u razumijevanju običaja i ljudi koji su ostali vezani i vjerni moru. Ta je knjiga vrijedan doprinos razumijevanju baštine koja u svoj svojoj raznolikosti pokazuje kulturni identitet iz kojeg se stvarala i u čijem se duhu čuva tradicija.


'Magija', Rhonda Byrne
Više od 20 stoljeća riječi navedene u jednom svetom tekstu zbunjivale su gotovo sve ljude koji bi ih pročitali i navodile na pogrešne zaključke. Samo je nekoliko ljudi tijekom povijesti shvatilo da su te riječi zagonetka te da će se, kad riješite zagonetku i otkrijete misterij, pred vašim očima pojaviti novi svijet.
Rhonda Byrne u 'Magiji' razotkriva svijetu to znanje koje mijenja živote. Nakon toga vas tijekom putovanja koje traje 28 dana poučava kako ga možete primijeniti u svom svakodnevnom životu.
Nije važno tko ste, nije važno gdje živite, nije važno kakve su vam trenutačne okolnosti – Magija će vam promijeniti cijeli život!


'Knjiga za djevojke i njihove dečke', Violeta Babić
'Knjiga za djevojke i njihove dečke' sveobuhvatan je vodič za mlade ljude na pragu seksualnog života. Nedovoljno informiranim tinejdžerima pojasnit će zašto je nužno rabiti kontracepcijska sredstva, poučit će ih kako mogu spriječiti eventualnu maloljetničku trudnoću i zaštititi se od spolno prenosivih bolesti.
Nadamo se da će ih ova knjiga potaknuti da počnu razmišljati o očuvanju zdravlja i zaštiti od spolno prenosivih bolesti, a ponajprije da će utjecati na smanjenje broja maloljetničkih trudnoća i pobačaja.
Knjiga na jednostavan način obrađuje sljedeće teme: kontracepciju, trudnoću, pobačaj, posjet ginekologu, spolno prenosive bolesti, a sadržava i mali leksikon.
Namijenjena je u prvom redu djevojkama i mladićima, ali i njihovim roditeljima.

Schwarzkopf vam poklanja Osis Volume paket.

Je li vam već dosadilo? Isti styling svaki dan u tjednu? S inovativnom konzistencijom i teksturom OSIS prekida vašu dnevnu styling rutinu. Sada vam ova tri božićna pakiranja za Sleek, Volume i Straight look daju sve što vam je potrebno za savršeni božićni ili novogodišnji look. Maknite taj dosadni look s ekstra volumenom, dodajte čvrstoću i definiciju svom stilu, naglasite odličan oblik s fascinantnim sjajem i stavite svoje buntovne kovrče pod kontrolu… koristeći nova OSIS rješenja, postići ćete apsolutno nevjerovatan efekt.
Kreativni ste i talentirani. Predviđate buduće trendove prije drugih i strastveni ste oko izvanrednih stilova. Drugim riječima, sve što trebate su inovativni styling proizvodi kako bi vaša mašta podivljala i kako bi kreirali svoju vlastitu, svježu interpretaciju današnjeg trendy looka.
OSIS Volume paket:
-OSiS Body Me – serum za maksimalni volumen
-OSiS Glamour Queen – H2O free lak za kosu

OSIS od Schwarzkopf Professionala inspirira vas s novim konzistencijama i proizvodima i dopušta vam da kreirate jedinstvene stilove i osobne look-ove za svaku prigodu.

Klub Purgeraj vam poklanja dvije ulaznice za doček Nove godine!

U ponedjeljak 31. prosinca u klubu Purgeraj vas očekuju različite blagodati; hrana na polukatu kluba koji će poslužiti i kao mjesto za odmor od buke u prizemlju te otvoreni šank cijelu noć. Drugim riječima, jednom kada kupite kartu jedete i pijete koliko vam srce želi bez da vam netko broji zalogaje i bez posezanja za novčanikom na šanku.
Muziku će na čak dva floora puštati Purgerajevi resident DJ-i koji su provjereni eksperti za mashup. Posjetitelje čeka vožnja kroz najveće hitove 20. stoljeća sve do hitova koji su tek ugledali svijetlo dana: manji floor bit će rezerviran za indie, novi i stari rock, a veći za sve derivate popa, rnb-a i elektronike.
Cijena karte je 250 kn, a mogu se nabaviti od ponedjeljka do subote na šanku kluba Purgeraj od 20h ili u Glazbenoj knjižari Rockmark na adresi Berislavićeva 13. Za sva pitanja tu je i info broj 097/7673 198. Mlađima od 18 godina ulaz nije dozvoljen, a svi ostali pozvani su da zajedno sa nama uđu u 2013. siti, sretni i nikad žedni. Stara narodna kaže da je Nova godina dobra koliko i doček pa ako ne želite riskirati, trk po kartu!

Zadatak preko božićnih blagdana je bio u 10 riječi završiti rečenicu 'Božić je za mene...', a dobitnici su:


Ivan Buljan
– Philips brijači aparat

'...i za tebe, za njih i za nas sve!'

Mirjana Bačić - miris Bulgari Mon Jasmin Noir L'Elixir i DVD filma 'Gregov dnevnik 3: pasje godine'

'...dan kada darujemo osmijeh i ljubav, a ne skupe poklone.'

Ljiljana Dlesk - miris Bulgari Mon Jasmin Noir L'Elixir i DVD filma 'Gregov dnevnik 3: pasje godine'

'...blagdan zajedništva i praštanja uz prijatelje, obitelj i ne-prijatelje.'

Tamara Brečević - Kraš poklon paket, DVD filma 'Gregov dnevnik 3: pasje godine' i knjiga ' Knjiga za djevojke i njihove dečke'

'...vrijeme obiteljskog okupljanja, sreće i veselja, pomalo uništen marketingom!'

Tomislav Hren – vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića, ulazniceza doček Nove godine u klubu Purgeraj i Nivea poklon paket

'...doba godine kada dobivam na kilaži i odlično se osjećam.'

Rea Lujić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i Schwarzkopf poklon paket

'...dan kada kao tportal svima dajem sve od sebe!'

Ana Livun - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića, Urtekram dezodorans i knjiga 'Rez'

'...dan otvorenih vrata frižidera!'

Tomislav Matić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića, Oleotherapy ulja i knjiga 'Uživajte sa mnom'

'...povratak u djetinjstvo, miris bakinih kolača, zagrljaj i toplina obitelji.'

Zoran Pajić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića, poklon paket Cera di Cupra i knjiga 'Magija'

'...doba godine kada ne mogu izbjeći Mariah Carey.'

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o detaljima preuzimanja nagrada biti obavješteni putem maila, a ostalim dobitnicima nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.