NAGRADNJAČE

Osvojite festivalsku ulaznicu za Metalfest u Zadru!

21.05.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Prvi put ove godine u Zadru, od 2. do 5. lipnja, održat će se Metalfest Croatia 2012., a tportal.hr i Metalfest Croatia nagrađuju vas festivalskom ulaznicom

Pozornice Visigoth i Liburnian na Metalfestu 2012 koji se u Zadru održava od 2. do 5. lipnja bit će centri glazbenih događanja i njima će u tri dana 'prošetati' više od sedamdeset bendova.

Pozornice će biti u blizini mora, ponuditi užitak praćenja koncerata s plaže i to je još nešto po čemu je ovaj festival jedinstven, unikatan i - poseban.

Ležati na plaži ili kupati se u moru, a u isto vrijeme nazočiti nastupima nekih od najvećih metal bendova današnjice je privilegija koju će imati samo posjetitelji Metalfesta Hrvatska, a tportal. hr i Metafest Croatia vode vas na ovaj ljetni festival na kojem će nastupiti i neka od najjačih metal imena današnjice, među kojima su i Megadeth, Blind Guardian, Kreator, Hypocrisy, Dark Tranquillity, Fear Factory, Behemoth, W.A.S.P., In Extremo, Ensiferum, Moonspell, Legion of Damned, Alestorm, Eluveitie i dr.

Napomena: Ulaznica vrijedi za sve dane festivala i nije prenosiva!

Detaljnije o festivalu saznajte OVDJE

Po jednu festivalsku ulaznicu su osvojili:

Marko Racar
Gordan Valjak
Maja Bruketa Bujanović