MAJČINSKI PONOS

Osmijeh na licu Leonarde Boban sve govori

24.11.2015 u 08:10

  • +13

Poznati na Vanninom koncertu u Lisinskom

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić /Pixsell

Bionic
Reading

Vannin koncert u Lisinskom proteklog tjedna nije propustila ni Leonarda Boban sa svoje troje djece, sinom Gabrijelom te blizancima Rafaelom i Martom

Mamu petero djece Leonardu Boban (44) rijetko se s njezinim mališanima viđa u javnosti, no to se dogodilo proteklog tjedna na Vanninom koncertu u Lisinskom povodom 25 godina njezine karijere. Lea je bila u društvu 14-godišnjeg sina Gabrijela te desetogodišnjih blizanaca Marte i Rafaela, s kojima je raspoložena pozirala fotografima. Malena Marta nerijetko je i prije bila mamina pratilja na modnim događajima.

Petogodišnju Ružu, koju ne drži mjesto i glavni je veseljak u obitelji, mama je ostavila na čuvanje tati Zvoni i starijoj sestri Mariji. Posljednjih mjeseci, nakon dugo vremena, Leonarda se sve više pojavljuje u javnosti. Mršavija, ali uvijek s velikim osmijehom na licu, supruga Zvone Bobana ne predaje se ni kad su u pitanju zdravstveni ni bilo koji drugi problemi. Mnoge svoje hobije Leonarda je uspjela pretvoriti u posao pa se nakon modnog dizajna okušala i u ugostiteljstvu.

O majčinstvu za medije nikad nije progovorila, no osmijeh njezine djece govori da je obitelj ono što je danas čini najsretnijom i najponosnijom.