ISKRENA JENNIFER

'Osjećam se poput tužnog, bespomoćnog djeteta'

09.11.2016 u 08:43

Bionic
Reading

Privatni život Jennifer Aniston s vremena na vrijeme uspijeva zasjeniti njezinu profesionalnu karijeru glumice. No odlučila se oštro obračunati s medijskim linčem i osudama javnosti koje ne prestaje proživljavati već dugi niz godina

U nedavnom intervjuu za Marie Claire, holivudska zvijezda osvrnula se na sram koji je doživljavala prilikom razvoda s Bradom Pittom i soliranja u 30-im godinama rekavši kako se, zbog medijskog linča prvenstveno, osjećala poput 'tužnog, bespomoćnog djeteta'

'Moj bračni status je osuđivan, moj razvod je osuđivan, moj nedostatak partnera je osuđivan. U tim trenucima samo mi je jedna misao bila u glavi, a to je da sam teško radila u životu za karijeru koju imam da bih se na koncu osjećala poput tužnog i bespomoćnog djeteta', priznaje glumica.

Aniston je prvi medijski udarac doživjela nakon razvoda od Brada Pitta 2005., zbog optužbi o Bradovoj prevari s tadašnjom filmskom kolegicom Angelinom Jolie.

I ove godine kada je svijetom odjeknula vijest o razvodu Brangeline, ime Jennifer Aniston postalo je glavna tema medijskih napisa dok su obožavatelji zamišljali njezino oduševljenje viješću o razvodu slavnog para.

U njezinim 30-im godinama Brad i Angelina već su stvorili šesteročlanu obitelj, a ova holivudska mezimica tada se stalno suočavala s pitanjima o tome kad će se napokon udati i sama osnovati obitelj. Iako se prošle godine konačno skrasila u zagrljaju glumca Justina Therouxa, njezin film 'Cake' s nominacijama za Oscar uspjele su zasjeniti medijske spekulacije o trudnoći.