MINEIN 39. ROĐENDAN

'Osjećam se kao da još ni 30 nisam napunila!'

19.09.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Renata Končić Minea u dobrom je društvu proslavila svoj 39. rođendan. Provela ga je radno, nastupajući na Hercegovačkoj večeri u Stuttgartu i upravo će joj ovaj rođendan ostati kao jedan od najljepših do sada. Na pragu četrdesetih lijepa pjevačica i televizijska voditeljica osjeća se zadovoljno i sretno, ne boji se starenja nego se veseli godinama koje dolaze

'Rođendan sam proslavila sa svojim prijateljima Daliborom Petkom i Matom Bulićem uz prekrasne ljude koji su organizirali koncert. Iznenadili su me tortom, pjevali mi 'sretan rođendan' i moram priznati da je zabava bila luda i nezaboravna. Uz koncert Mate Bulića ne može ni biti drukčije, a u svom nastupu baš sam uživala uz publiku koja je zaslužna što će mi je ovaj rođendan ostati dugo u sjećanju', ispričala nam je Minea.

Skromna pjevačica nema prevelikih želja. Zadovoljna je i sretna svime što je okružuje.
'Trenutno mi je sve nekako posloženo u životu, od privatnog do poslovnog. Zahvalna sam na svim prilikama koje su mi pružene. Zdravlje je moja najveća želja i možda zvuči dosadno, ali zaista je tako. Uostalom to je ono što uvijek želim svima, iskreno i od srca', ističe.


Ljubazni domaćini, prijatelji i organizatori priredili su joj pjesmu i tortu

Na pragu četrdesetih ne boji se što joj godine nose. Nije opterećena zbog starenja ni bora.
'Ne razmišljam o godinama i brojkama. Osjećam se kao da još ni 30 nisam napunila! Vrijeme je stalo u smislu brojki i veselim se novim izazovima i svemu lijepome što me tek čeka. Ono što volim je stečena mudrost i iskustvo kroz sve ove godine s kojima je svakako lakše funkcionirati u životu', rekla je.


Rođendan je proslavila s Daliborom Petkom s kojim vodi 'InMagazin'


Radni rođendan pjevačici i voditeljici nije teško pao