SPOJILA IH MODA

Osim Toma Cruisea, što to Katie i Nicole imaju zajedničko?

25.09.2015 u 09:20

Bionic
Reading

Omiljeni dizajneri holivudskih miljenica i modnih uzdanica glavna su tema novog broja američkog časopisa Hollywood Reporter na čijim su naslovnicama zablistale bivše supruge Toma Cruisea - Nicole Kidman i Katie Holmes

Dvije glumice koje su se godinama izbjegavale spojila je tema Hollywood Reportera, jer su zvijezde nove naslovnice. Nekadašnje partnerice Toma Cruisea pridružile su se tako glumicama Blake Lively i Gwyneth Paltrow u specijalnom editorijalu novog broja u kojem su odabrale 25 najdražih dizajnera crvenog tepiha. 

Nicole Kidman (48) odlučila se za omiljenog Alexandra Wanga, a njezina 36-godišnja kolegica Katie Holmes kao svoju dizajnersku zvijezdu izdvojila je Zaca Posena.

Kidman i Cruise u braku su bili 11 godina, a usvojili su i dvoje djece. Pet godina nakon njihova razvoda, 2006. Cruise se vjenčao s Katie Holmes, no sreća nije dugo potrajala jer je razvod uslijedio već 2012. Tri godine nakon razvoda, Katie je novu ljubav pronašla u glumcu Jamieju Foxxu. Nakon nekoliko neuspješnih filmskih uloga odvažila se i na redateljski debi - svoj prvi film trenutačno snima u New Yorku. Riječ je o ekranizaciji romana 'All We Had' Annie Weatherwax.