LJUBAV U BAZENU

Oni su definitivno najotkačeniji domaći bračni par

25.07.2016 u 22:05

Bionic
Reading

U paru je ipak sve ljepše, a Dubravka i Tony Cetinski itekako znaju uživati u odmoru. I dok pjevač gušta na plutajućim spravama u bazenu, njegova supruga prati trendove pa je za morske radosti nabavila luftić, ali i sunčane naočale koje od nje rado posudi suprug, poput britanske pop zvijezde Robbieja Williamsa, koji pak ide korak dalje pa od svoje Ayde posuđuje - haljine

Dubravka Cetinski dobro zna što je ovog ljeta najvažniji rekvizit za plažu. Zanosna supruga pop pjevača nabavila je luftić u obliku flaminga te se na njemu fotografirala u bazenu u Rovinju, rodnom mjestu svog supruga Tonyja. Upravo će ondje supružnici, kako doznajemo, provesti najveći dio ljeta.

Trend luftića u obliku životinja i hrane kod nas su pokrenule supruga pjevača Željka Joksimovića, voditeljica Jovana Joksimović koja je prošli tjedan objavila fotografiju sa Severinom, Ivom Balent i Danijelom Gajski. Prijateljice su se fotografirale dok su uživale u moru sjedeći na pelikanima, jednorogima i plamencima.

Nakon toga pojavila se fotografija šogorice Ive Balent, Martine Todorić, koja ovog ljeta uživa na labudu s dugogodišnjom prijateljicom, modnom blogericom, suvlasnicom Clan storea, vlasnicom Magnolia slastica te suprugom košarkaša Dalibora Bagarića, Jasminom. 

Live your life and forget your age

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on



Jasmina Bagarić i Martina Todorić