ZABORAVITE ŠEŠIRE

One znaju zašto su turbani hit ljeta

02.08.2015 u 08:37

Bionic
Reading

Orijentalni dodatak popularan je već nekoliko sezona, a osvojio je i poznate Hrvatice Marijanu Batinić, Severinu, Maju Šuput, Anu Gruicu i Olju Vori

Poput svjetskih zvijezdaEve Mendes, J. Lo, Kate Moss i Sarah Jessice Parker kojima su turbani među omiljenim modnim dodatcima, Maja Šuput nabavila je nekoliko koje najčešće nosi ljeti. Kupuje ih na svojim putovanjima, a kombinira ih uz razne odjevne kombinacije.

'Imam ih nekoliko jer sam putujući po svijetu, shvatila da su dobrodošli u svim zemljama i kulturama, da su praktični kad nemaš frizera te da podignu cijelu modnu kombinaciju. Moji turbani su u nekoliko boja, tako da ih mogu nositi u bilo kakvim prigodama', rekla je pjevačica.

RTL-ova voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' Marijana Batinić je među prvim poznatim Hrvaticama koje su počele nositi turbane. Od kad ih je otkrila, nosi ih i ljeti i zimi.

'Neke sam nabavila preko Nohha dizajnerica koje same izrađuju turbane, a neke sam kupila na putovanjima. Inače jako volim pokrivala za glavu, šešire, kape, marame. Čuvam pamet, kaže kroz smijeh Marijana. Turbane voli jer su neobičan i zanimljiv modni dodatak koji odjeći daje poseban štih.

Ni Severina nije mogla oboljeti turbanu pa se u novoj modnoj kampanju fotografirala s jednim od njih, a nose ih i Olja Vori te Ana Gruica


Marijana Batinić turbane nosi i zimi


Turbanima nije odoljela ni Ana Gruica


Sarah Jessica Parker obožava turbane


I Kate Moss su turbani među omiljenim modnim dodatcima


Glumica Eva Mendes nosi ih i ljeti i zimi