OBITELJSKA TRADICIJA

Ona zna kako protiv zime: Mirela Forić uživa na Maldivima

17.12.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Vlasnica hrvatskog portala Buro 24/7 te odnedavno urednica u ukrajinskom Vogueu već tradicionalno s obitelji godinu zapečati putovanjem na neko egzotično otočje. Destinaciju nije otkrila, no nema sumnje da se sjajno provodi i odmara. Nakon godine koja joj je bila ispunjena mnogim uspjesima na poslovnom i privatnom planu, bolju nagradu nije mogla poželjeti

Žena koja zasigurno nema prigovor na proteklu godinu jest supruga nogometnog reprezentativca Darija Srne koja je u njoj ostvarila mnoge poslovne planove, ali i ispunila najvažniju životnu želju i rodila drugo dijete. Rođenje sina Karla u lipnju nije spriječilo obitelj Srna da i ove godine održi obiteljsku tradiciju, blagdansko putovanje na neku egzotičnu destinaciju.

Na kojem se to rajskom otočju trenutačno odmara sa suprugom i djecom, Mirela Forić Srna (32) nije otkrila prijateljima na Instagramu, no da je mjesto kao stvoreno za odmor, pokazala je fotografijama.

Predahu od poslovnih obaveza veselio se i Darijo Srna koji je pozdravom iz Pariza na društvenoj mreži natuknuo da je napokon dočekao odmor s obitelji i putovanje u nepoznato.

Island life @vyshyvanka_by_vitakin ❤️ @vitakin

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

❤️ @vyshyvanka_by_vitakin ❤️ @vitakin ❤️@nakedheartfoundation @natasupernova @buro247ffi

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

paris#last game#holiday#family time??

A photo posted by darijosrna (@darijosrna) on