GARNER O AFFLECKU:

'On je ljubav mog života - i što da radim s njim?'

18.02.2017 u 14:09

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova Jennifer Garner i Ben Affleck prošloga ljeta, samo dan nakon što su obilježili desetu godišnjicu braka, objavili su da se razvode, a Garner je sada prvi put progovorila o njihovu razvodu

'Nakon mnogo razmišljanja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Nastavit ćemo se voljeti i biti prijatelji koji će se posvetiti svojoj djeci. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. Ovo će biti jedini naš komentar o ovoj osobnoj, obiteljskoj temi', poslali su Ben Affleck (42) i Jennifer Garner (43), samo dan nakon desete godišnjice braka, službeno priopćenje časopisu People, a Garner je ovih dana prvi put progovorila o razvodu za časopis Vanity Fair

Garner tako kaže da slika savršenog braka koju su ostavljali u javnosti, nije bila samo za kamere, a unatoč tome što je prioritet davala ostanku u braku, on ipak nije upio opstati.

'Nisam se udala za veliku filmsku zvijezdu. Udala sam se za njega. I da mogu vratiti vrijeme, opet bih tako odlučila. Trčala sam dolje na plaži do njega i opet bih. Ne možete samo tako imati troje djece i sve ono što smo imali. On je ljubav mog života - i što da radim s njim?' priznala je Garner i nahvalila bivšeg supruga kao najbriljantniju, najkarizmatičniju i najvelikodušniju osobu, koja je samo kompliciran čovjek.

'Kad mu sunce sja za vas, to se osjeti. Ali kad sunce sja negdje drugdje, postaje hladno. A on može baciti popriličnu sjenu', slikovita je bila Garner.

Garner i Affleck upoznali su se na snimanju filma 'Daredevil' 2003, a vjenčali dvije godine kasnije. Tijekom braka dobili su troje djece: Violet (9), Serafine (6) i Samuela (3). Bračnu sreću, nagađalo se, narušila je Benova afera s dadiljom u kombinaciji s ovisnošću o alkoholu i kockanju.

No te glasine kako je raspadu braka kumovala Affleckova afera s dadiljom njihove djece, Garmer odbacuje.

'Bili smo odvojeni mjesecima prije nego što sam čula za aferu s dadiljom i ona nije imala nikakve veze s našom odlukom o razvodu. Nije bila dio jednadžbe, samo loša procjena', kaže Garner koja je nekoliko mjeseci kasnije, kad je afera izbila, procjenjivala posljedice nastale štete. O cijelom je skandalu razgovarala i sa svojom djecom jer, kako kaže, 'nije dobro za djecu kad im dadilja nestane iz života'.

Za tetovažu feniksa koja 'krasi' leđa njenog bivšeg supruga, Garner odbija preuzeti odgovornost i u šali kaže: 'Rekli bi u mom rodnom gradu 'blagoslovi mu srce'. Feniks se diže iz pepela. Jesam li ja u tom slučaju pepeo? Uvrijedit ću se. Ne želim biti pepeo!'