ODMOR BEZ ODMORA

Oliver Dragojević: Uništio sam si ljeto!

08.07.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Našeg legendarnog pjevača ove jeseni u Las Vegasu očekuje veliki koncert, a iako se pisalo o tome da će s njim ići i pobjednica 'The Voicea', pjevač u razgovoru za tportal to demantira

'Ne vodim Ninu! Istina je da su se vodili neki razgovori s njom, no na tome je i ostalo, a sa mnom putuje jedino Gibonni', kazao nam je Oliver Dragojević, azatekli smo ga na splitskim Prokurativama, na kojima je nastupao u show programu festivala.

Kako kaže, ovo će mu ljeto uglavnom biti radno, pa će odmor u rodnoj Korčuli malo patiti.

'Čini mi se da sam malo pogriješio. Unaprijed sam dogovorio nastupe jer nekim ljudima nisam mogao reći 'ne' i tako sam si uništio ljeto.'

Jesenskom putu u Las Vegas jako se raduje. 'Bio sam ondje barem deset puta. To je grad love i kocke i sve se vrti oko toga', ističe pjevač, priznajući nam i da nema previše sreće u igrama na sreću pa ih i ne igra.

Oliver je posebno osjetljiv na more, svoju vječitu inspiraciju, pa je prije nekoliko mjeseci s Tedijem Spalatom, Marijanom Banom i Meri Cetinić snimio obradu pjesme 'More, more' kako bi ukazao na potencijalno bušenje Jadrana zbog nafte.

'Toliko volim more da ako netko baci najlonsku vrećicu u njega, odmah ga zamrzim. To što žele napraviti s naftom nema veze s vezom', završava Oliver.