NAGRADNJAČA

'Old School Original' party u Kašini - dobitnici

01.06.2011 u 13:47

Bionic
Reading

Neizostavni 'Old School Original' party očekuje vas u organizaciji Musica Futura tima, koji 11. lipnja u legendarni klub Mungos+Kashina dovodi kultna imena hrvatske elektronske scene - Mr. DJ Darija, DJ Nicka Millyja i E Jay Maminha! A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice!

Musica Futura s ponosom predstavlja po prvi put tri rezidenta kluba zajedno na 'Old School Original' partyu, koji će svojim odabirom old school klasika na pločama zasigurno rasplesati publiku i podsjetiti ih na najbolje trenutke techno, trance i house glazbe prošlog stoljeća! Musica Futura tim i rezidenti pozivaju sve ljubitelje kvalitetne elektronske glazbe da dođu i budu zajedno s njima dio velikog novog i originalnog old school partyja u jednom od najlegendarnijih klubova hrvatske elektronske scene - Mungos+Kashini.

Najnoviji party u klubu Mungos+Kashina dio je novog glazbenog projekta na hrvatskoj elektronskoj glazbenoj sceni koji nosi naziv Musica Futura. Do ideje pokretanja ovog glazbenog projekta došlo je u nastojanju da se posjetitelje partyja potakne na ponovni dolazak u najbolji underground hrvatski klub te s namjerom da se kvalitetnije i uspješnije promovira scena elektronske glazbe što je ujedno i glavni cilj projekta Musica Futura. Mungos je svakako jedan od najboljih klubova ovog dijela Europe i stoga bi bilo šteta da mnogobrojni obožavatelji budu uskraćeni za dolazak u taj kultni klub.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Ivana Cmrečak
Ivan Oslaković