ELIZABETH HURLEY

Oduševila obožavatelje slikom starom 30 godina

12.09.2016 u 20:03

Bionic
Reading

Britanska glumica vrlo je ažurna kada je u pitanju objavljivanje fotografija na privatnom profilu na Instagramu, a iako je do sada većinom stavljala one u raznim pozama i većinom s minimalno odjeće na sebi, svoje obožavatelje oduševila je posljednjom. Elizabeth Hurley na Instagramu je podijelila svoju fotografiju od prije tridesetak godina, a svi su se složili u jednom - za lijepu glumicu vrijeme kao da je stalo

Je li riječ o genetici ili nečemu drugome, nije poznato, no čini se kako lijepa britanska glumica Elizabeth Hurley uopće ne stari. Iako je već napunila 51 godinu, to joj nitko zbog izgleda ne bi i potvrdio. Svoje obožavatelje oduševila je posljednjom fotografijom na Instagramu, na kojoj je snimljena kao dvadesetogodišnjakinja sa svojim tadašnjim ljubimcem - kraljevskom pudlom.

Da je fotografija toliko stara, odaje samo styling lijepe glumice, jer danas se, zasigurno, iako se modni stilovi stalno iznova vraćaju, nikada ne bi fotografirala u takvom crvenom puloveru. U samo nekoliko sati glumica je za fotografiju dobila više od šest tisuća lajkova i bezbroj komentara obožavatelja koji svi odreda hvale njezin izgled i ljepotu.

Last of the Summer Parties @camillajpeake @edwardpeake #sezincote @jennypackham

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Lijepa glumica nedavno je proslavila 51. rođendan

Teenage me ??

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Na Instagramu je objavila svoju fotografiju dok je bila tinejdžerica

Last October in glorious Mustique #IvorySnakeBikini @elizabethhurleybeach ??

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Unatoč godinama i dalje izgleda senzacionalno