HARMONIKOM DO SLAVE

Održana audicija 'Pjevaj s Halidom'

06.05.2010 u 19:40

Bionic
Reading

Jutro u Splitu dočekano je s velikim nestrpljenjem zbog audicije 'Pjevaj s Halidom' koja je izazvala velik interes javnosti. Bila je to uvertira za veliki koncert Halida Bešlića koji će se održati 14. svibnja 2010. u splitskoj Areni

Podsjetimo, natjecatelji su s prigodnim kuponom audicije bili pozvani stati pred stručni žiri i otpjevati hitove Halida Bešlića. Velik broj kandidata prijavio se na audiciju kako bi dobio jedinstvenu priliku zapjevati s 'kraljem sevdaha' na splitskom koncertu pred 12.000 ljudi.

Žiri u sastavu Pero Kozomara, Renco Posinković i Doris Boras imao je težak zadatak, izabrati jednog od brojnih kandidata koji će najbolje izvesti Halidovu pjesmu.

Ugodna atmosfera, natjecateljski duh i šarolik karakter kandidata obilježili su neizvjesne minute audicije. Nakon svi odslušanih interpretacija Halidovih pjesama žiri je odlučio razmotriti još jednom sve kandidate i svoju odluku objaviti u ponedjeljak u Slobodnoj Dalmaciji i emisiji Nove TV 'In magazin'. Za sve sudionike audicije, agencija Arnea, organizator koncerta, osigurala je poklon ulaznice za nadolazeći koncert.

Nedvojbeno, audicija je bila pun pogodak za sve Halidove fanove koji su ovim putem dobili priliku ostvariti san i zapjevati sa svojim idolom.