GREEN GOLD CLUB

Održan virtuozni 2. Acoustic Guitar festival

09.05.2013 u 14:58

Bionic
Reading

Zagreb je u srijedu disao u znaku 2. Green Gold Acoustic Guitar festivala te domaćih i stranih virtuoza na akustičnoj gitari

Festival je otvorio Branko Bogunović Pif, koji je pozdravio sve prisutne te predstavio svoj novi album naziva 'Second Circle'. Nakon Pifa, imali smo prilike uživati u izvedbama makedonskih virtuoza Damjana Pejčinoskog i Vanče Čambova. Damir Kukuruzović zajedno sa svojim bendom publiku je razgalio iznimnim izvedbama.

Za kraj publiku je bez daha ostavio poznati talijanski Antonio Forcione, koji iza sebe ima bogatu karijeru, sedamnaest studijskih albuma, a mnogi ga zovu Jimijem Hendrixom na akustičnoj gitari. Svoj impresivan nastup začinio je duhovitim izvedbama, na što nitko od prisutnih nije ostao ravnodušan. Antonio je zahvalio svima koji su jučerašnju večer proveli na Green Gold Acoustic Guitar festivalu, istaknuvši kako ga raduje što je po prvi puta u Hrvatskoj te da mu je iznimna čast nastupiti na ovakvom festivalu.

Organizator festivala Miroslav Rus istaknuo je da je to samo početak 'boravka' Forcionea na hrvatskoj sceni, što će zasigurno obradovati njegove fanove.

Za sam kraj, kratki dojmovi Branka Bogunovića Pifa: 'Apsolutno jedna nezaboravna čarobna večer. Svi oni koji nisu bili, ne znaju što su propustili. Drago mi je da je publika imala prilike čuti izvođače poput Antonija Forcionea, Damjana Pejčinoskog i Vanče Čambova. Reći ću samo, vidimo se na 3. Green Gold Acoustic Guitar festivalu 2014. godine