LJUBIMAC ŽENA

Odličan provod Aljoše Asanovića na zadarskom koncertu

28.11.2016 u 09:23

Bionic
Reading

Bivši nogometni reprezentativac bio je u dobrom raspoloženju na zadarskom koncertu Doris Dragović proteklog tjedna u klubu Arsenal gdje se družio s njezinim suprugom Mariom Budimirom, ali je uživao i veliku naklonost žena te večeri. Otkad se prije nekoliko godina rastao od supruge Katarine bivši nogometaš svoju privatnost uspješno taji od javnosti

Podršku Doris Dragović, koja je nakon punih 12 godina održala u Zadru solistički koncert, pružio je i njezin sugrađanin te vrlo bliski obiteljski prijatelj Aljoša Asanović. Nekadašnji nogometni reprezentativac izgleda odlično u svojim pedesetima, a na koncertu je, na iznenađenje mnogih, pozirao i u ženskom društvu što se dosad nije događalo kad je Asanović u pitanju. Posebno ne tijekom 25 godina braka s Katarinom Asanović. 

Aljoša je oduvijek bio veliki ljubimac žena, no obiteljski i privatni život, za razliku do nekih svojih kolega, uspješno je držao podalje od novinskih naslovnica. Zbog toga je i njegov tihi razvod od supruge Katarine, s kojom se zadnje tri godine vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, prošao nezapaženo.


Aljoša Asanović i Mario Budimir u prijateljskom društvu na zadarskom koncertu Doris Dragović

Naime, Katarina Asanović uzela je svoje djevojačko prezime Marasović što se vidi i na njezinom facebook-profilu na kojem nema nijedne zajedničke fotografije sa suprugom s kojim je pak ostala u dobrim odnosima. Naime, na rođendanima njihove djece cijela obitelj je na okupu, pa i bivši supružnici slave zajedno, a tako je bilo i na krstitkama unučice Zorke krajem svibnja ove godine kada su zajedno pozirali.


Katarina i Aljoša Asanović u sretnim danima s Mariom Budimirom

Od rastave Aljoša se na javnim događanjima nerijetko pojavljuje upravo u društvu supruga Doris Dragović, nekadašnjeg vaterpolista Marija Budimira s kojim je dobar prijatelj od mladosti. Zajedno su ovog ljeta gledali predstave na Splitskom ljetu, a često su zajedno sjedili i na revijama Aljošine kćeri, modne dizajnerice Anamarije Asanović.

Ako je suditi po fotografijama sa zadarskog koncerta, Aljoša Asanović u pedesetima se osjeća bolje nego ikad. Sad napokon ima više vremena posvetiti se svojoj djeci i unučici, s kojom je nerijetko viđen u šetnjama Splitom, a možda i nekoj novoj ljubavi.


Aljoša na splitskoj Zapadnoj obali s unukom Zorkom ovog ljeta