ŠUŠKANJA O RASTAVI

Zašto je supruga Aljoše Asanovića promijenila prezime?

20.07.2016 u 18:48

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj premijeri predstave 'Buža' u režiji Zorana Mužića 62. Splitskog ljeta pojavio se i nekadašnji nogometni reprezentativac Aljoša Asanović u društvu prijatelja Marija Budimira, supruga Doris Dragović. Za razliku od onih koji su pustili brade, Aljoša je pustio brčiće, no to nije jedina promjena u životu Asanovića. Naime njegova supruga Katarina, s kojom se u posljednje dvije godine vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, promijenila je prezime i uzela svoje djevojačko Marasović što se može vidjeti i na njezinom profilu na Facebooku. Tamo pak nema nijedne zajedničke fotografije s Aljošom već samo s djecom, sinom Antoniom i kćeri Anamarijom. Sve navedeno možda potvrđuje sve glasnija šuškanja o rastavi supružnika Asanović

Premijera slavne drame 'Buža' autora Živka Jeličića, koju su prije trideset godina u istoimenom filmu proslavili Špiro Guberina i Ivica Vidović odigravši uloge koje su otišle u vječnost, privukla je sinoć na 62. Splitskom ljetu mnoge poznate Splićane pa i Aljošu Asanovića i njegovu kćer Anamariju. Asanović se našao i u društvu svog dobrog prijatelja, bivšeg vaterpolista Marija Budimira, supruga Doris Dragović.

Nasmijan kao i uvijek, bivši nogometaš pokazao je novi styling kojim kao da prkosi brojnim bradama na domaćoj sceni. Uz njega nije bila supruga Katarina s kojom se u posljednje dvije godine vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Posljednji put zajedno su viđeni na izlasku kćeri Anamarije iz splitske bolnice s unučicom Zorkom te na krštenju u lipnju. Njihov zajednički izlazak na nekom javnom događanju zadnji put bio je 2014. godine.


Katarina i Aljoša Asanović u društvu svoje Anamarije snimljeni 2014. godine

Prošle godine Katarina Asanović uzela je svoje djevojačko prezime Marasović što se vidi i na njezinom facebook-profilu na kojem nema nijedne zajedničke fotografije sa suprugom, a ni na Instagramu njihove djece Antonija i Anamarije također nema zajedničkih fotografija roditelja. Krštenje malene Zorke bila je iznimka kad su se Katarina i Aljoša nakon dugo vremena fotografirali zajedno.

Aljoša Asanović, koji se sa Splićankom Katarinu vjenčao 1988., promjenu prezimena svoje supruge za tportal nije želio komentirati.

Neopisivo!!❤️❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Gustamo ?? #meandmydad

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Ja & Maminka ?????????? #esmaredzepova #sansustipanskenoci #sustipan Hvaaala @sonjadvornik na ??

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Gustamo ?? #meandmydad

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on