MASSIMOVA PROSLAVA

Od supruge i kćeri je dobio ventilatore za binu

07.06.2015 u 15:11

Bionic
Reading

Massimo Savić rođendan je najprije dočekao u Zagrebu sa svojom obitelji, a slavlje je nastavio u Beogradu gdje se priprema za večerašnje izdanje showa 'X factor Adria'

'Prve su mi čestitale moje cure', kaže Massimo. Pjevač je svoj 53. rođendan proveo u krugu obitelji, sa suprugom Eni, kćeri Mirnom i psom Mangom, koji su njegova najveća radosti i podrška. Nakon obiteljske proslave sa suprugom se zaputio u Beograd. Ondje iščekuje večerašnji show 'X factor Adria'.

'Od Eni i Mirne dobio sam ventilatore za binu, da me hlade dok nastupam', pohvalio se oduševljeni pjevač. Dodaje da je to najoriginalniji i najpraktičniji dar koji je mogao dobiti. Od rođendanskih želja najvažnije mu je da bude zdrav. Kreativniji nego ikad, pjevač ulazi u šesto desetljeće života, ali nimalo ne strepi od starosti i godina.

'Bojim se jedino bolova, poput reume i sličnih zdravstvenih problema', izjavio je taj 'glazbeni genij', kako mu tepaju kolege i prijatelji. Za sada osjeća neke promjene na svome tijelu jer je sportski tip. Kondiciju održava baveći se sportom i šetnjom sa psom.

'Svaki moj koncert također je dobar fitness', zaključuje kroz smijeh.