TONČICA ČELJUSKA:

'Obožavam njegovu eleganciju i hladnokrvnost'

16.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Fatalnom Jamesu Bondu nije odoljela ni Tončica Čeljuska koja je otkrila svog favorita kojeg je pomno odabrala, i to s vrlo dobrim razlogom

HTV-ova uzdanica Tončica Čeljuska priznaje da voli otmjene i markantne muškarce pa tako ni tajnom agentu 007 nije mogla odoljeti. 'Volim filmove o Bondu i moram priznati da mi nije lako izabrati najboljeg. Jako mi se sviđa aktualni Daniel Craig, jer je zgodan spoj sirovog i otmjenog, s tim da je ipak malo presvjetao za moj ukus', rekla je urednica i novinarka koja se ipak bez mnogo razmišljanja odlučila za svog favorita, i to ne bez razloga.

'Zato ću se prikloniti ipak klasičnijem tipu, koji me i podsjeća na nekog, Pierceu Brosnanu', otkrila je i dodala kako je on možda pomalo i previše ljepuškast pa ostavlja više dojam ljubavnika nego špijuna, ali to je previše ne smeta.


Usput nam je otkrila što voli na muškarcima:

'Oduševljava me njegova elegancija, sviđa mi se kulerski način komunikacije, određena doza hladnokrvnosti i nezainteresiranosti. Što se tiče stila, mislim da je besprijekoran, tako frajer tog formata treba izgledati. Na muškarcu obožavam vidjeti manžete, a to Bondovi redom nose na svojim bijelim svilenim košuljama. Ovdašnji muškarci nemaju taj običaj, ali, srećom, na onog jednog koji ih redovito nosi, ipak sam naletjela', rekla je zaljubljena Tončica i zaključila: 'S Jamesom Bondom možda imam i intenzivniji podsvjesni odnos nego što sam svjesna.'

Novi film o Jamesu Bondu 'Skfall' dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skfall' ova dva globalna branda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.