DARIA LORENZI

'Obećala sam mužu da neću nikom reći što mi je poklonio'

14.04.2015 u 15:29

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih glumica Daria Lorenci jučer je proslavila 39. rođendan koji je nakon nekoliko kaotičnih mjeseci ispunjenih svakodnevnim kazališnim probama i predstavama proslavila opušteno i po svom guštu

Za glumicu kojoj svaki dan prolazi u petoj brzini, koja balansira između kazališta i obitelji, majci dvoje petogodišnjih blizanaca najbolji rođendanski poklon je odmor. Upravo tako razmišlja i Daria Lorenci koja je jučer proslavila svoj 39. rođendan. Nakon užurbane svakodnevice  napokon je na svoj rođendan usporila i uživala.

'Bilo je lijepo, po mom guštu. Suprug, djeca i ja smo otišli na pizzu i družili se u blaženom miru i sunčanom danu. Nisam sklona rođendanskim željama, jedno što želim je zdravlje i sreću za svoje mališane. Smatram se sretnom ženom, imam sve, više ovog mi ne treba', iskrena je bila uvijek susretljiva Daria. Za mamin rođendan Mak i Fran, kaže, sami su napravili poklon od proljetnog cvijeća s čestitkom koju su sami smislili, a iznenađenje supruga Emila tek slijedi.

'Obećala sam Emilu da nikom neću reći o čemu se radi da cijeli grad ne dozna šta mi je poklonio za rođendan', u šali će glumica. Protekle dvije godine Daria je u zagrebvačkom HNK imala svoja najveća glumačka ostvarenja. Posljednja uloga u predstavi za koju je dobila pohvale publike i kritike je 'Lulu' koju je režirao njezin bivši suprug slovenski redatelj Jernej Lorenci.


Daria u predstavi 'Lulu' zagrebačkog HNK