SANDRA PAOVIĆ

O pravoj ljubavi, snazi volje i želji za djetetom

18.10.2016 u 14:48

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji 'Dva : jedan u gostima' Željke Ogreste na HTV-u, stolnotenisačica i zlatna paraolimpijka Sandra Paović ispričala je svoju zanimljivu ljubavnu priču te kako se nakon teške prometne nesereće prije sedam godina, kad su joj prognozirali život u kolicima, izborila za čudo i današnju sreću koju živi

Da nije bilo teške prometne nesreće, teško da bi danas bila u braku s Danijelom, priznaje hrvatska zlatna olimpijka Sandra Paović koja je, kao i njezin današnji suprug Daniel Lazov, sportaš s tjelesnim invaliditetom, u nesreći zadobila identične ozljede vratne kralježnice. Daniel je završio u kolicima nakon ozljede koju je zadobio skokom na glavu u morski plićak, a upravo mu je Sandra  dok je bio na rehabilitaciji bila uzor, a njezina situacija davala mu je snagu.


Sandra i Daniel vjenčali su se prije dvije godine

'Upoznali smo se u sportskoj dvorani na treningu, odmah smo kliknuli. U početku smo se družili, odlazili na sok, a ja sam se već na samom početku zaljubila. Toliko da kad ga ne bih zatekla na treningu, pitala bih se što ja tamo uopće radim. Čak je i moja mama bila iznenađena. Cijelog života mi je stolni tenis bio najvažniji i onda je Daniel malo drugačije posložio stvari. 'I naša Sandra je napokon ušla u pubertet', bio je mamin komentar, otkrila je Paović. Iako su joj liječnici nakon nesreće rekli kako su šanse da opet stane na noge minimalne, ona je pokazala da se snagom volje čuda događaju.

'Pitaju me -kako si uspjela? Nisam imala izbora nego boriti se. Pa boriš se za sebe i svoju obitelj. Imala sam i sreće jer me u Francuskoj brzo nakon nesreće operirao odličan kirurg. Danas o nesreći uopće ne razmišljam, mogu normalno razgovarati o tome. Ljudima se takve stvari događaju svakodnevno, nisam izuzetak, preboljela sam to i danas sam možda sretnija i zahvalnija nego što bih možda bila', kaže Paović.

'Najbolji savjet dok sam ležala u bolnici nepokretna, nisam mogla ni disati, dala mi je tetka. Rekla mi je neka svaki dan zamišljam kako trčim i hodam i da će ta slika u mojoj glavi postati stvarnost. To mi je dalo snagu', prisjetila se Sandra. Progovorila je i o želji da jednog dana sa suprugom osnuje obitelj.

'Htjeli bismo imati djecu, postoji mogućnost, izvedivo jest, no treba savršena organizacija da bismo to uspjeli ostvariti', priznala je Sandra Ogresti u 'Dva:jedna u gostima'.