'MONTEVIDEO, VIDIMO SE!'

Novi filmski hit Dragana Bjelogrlića uskoro u kinima

09.12.2013 u 12:17

Bionic
Reading

Predstavljamo vam prvi službeni foršpan za film 'Montevideo, vidimo se!' redatelja Dragana Bjelogrlića. Radi se o nastavku popularnog filma 'Montevideo, bog te video' iz 2010. koji je u našoj regiji postao veliki kinohit, a prema kojemu je snimljena i istoimena televizijska serija. Njezin filmski nastavak u hrvatska kina dolazi već u veljači sljedeće godine

Radnja filma 'Montevideo, vidimo se!' fokusirana je na igrače jugoslavenske nogometne reprezentacije koji su došli u poznati grad u Urugvaju gdje se održalo prvo Svjetsko nogometno prvenstvo 1930. Osim samih utakmica koje je tadašnja reprezentacija odigrala tijekom prvenstva, u filmu paralelno pratimo i nekoliko drugih zanimljivih priča (što ljubavnih, što nacionalnih, što nogometno-poslovnih), a sve pod redateljskom palicom poznatog glumca Dragana Bjelogrlića.

U filmu 'Montevideo, vidimo se!' glavne su uloge ostvarili Miloš Biković, Petar Strugar, Branko Đurić, Viktor Savić, Nebojša Ilić, Vojin Četković i Predrag Vasić, a u jednoj od sporednih uloga pojavljuje se i poznati holivudski glumac Armand Assante u ulozi nogometnog menadžera. Nakon velikog uspjeha filma 'Montevideo, bog te video' te kasnije televizijske serije koja je prikazana i kod nas, redatelj Bjelogrlić je u potpunoj tajnosti snimio film 'Montevideo, vidimo se!', a sama produkcija jedna je od najskupljih ikada snimljenih na ovim prostorima.

Filmski hit 'Montevideo, vidimo se!' u hrvatska kina stiže tijekom veljače sljedeće godine, a do tada uživajte u prvom službenom foršpanu filma!

Foršpan filma 'Montevideo, vidimo se!'