SPEKTAKULARNA PROSLAVA

Nova Boudoirova kolekcija za 15. modni rođendan

17.04.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Nakon revija na karting stazi Zagrebačkog velesajma najveća modna manifestacija Cro-a-Porter svoju modnu avanturu nastavlja 20. travnja u čarobnoj Galeriji Klovićevi dvori. Modni atelijer Boudoir kreirao je sezonsku kampanju u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, čiji će presjek rada proteklih 10 godina biti prikazan na jedinstvenoj izložbi koju će moći razgledati gosti Cro-a-Portera, ali i svi posjetitelji


Kada slavite modni jubilej i petnaest godina nadahnutog modnog stvaranja, onda je Cro-a-Porter najveći izazov i najbolja pozornica da pokažete svu raskoš svog stvaranja i talenta. A upravo će modni atelijer Boudoir na prestižnoj lokaciji Klovićevih dvora 20. travnja predstaviti svoju slavljeničku kolekciju. Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević svoje modno putovanje započele su upravo na Cro-a-Porteru te od tada ne miruju i nema kraja njihovoj kreativnoj modnoj čaroliji koju već dug niz godina pokazuju svojim bajkovitim haljinama.

Iako vjerne svom modnom rukopisu kojim su stvorile jedinstven i prepoznatljiv domaći modni brend, svakoj novoj kolekciji dizajnerice dodaju nove elemente. Ovoga puta to su originalni printovi implementirani u couture kolekciju, koja čini minuciozan spoj novih i već prepoznatljivih elemenata za Boudoirovu estetiku. Slojevitost nježnih tekstura tila, ručno izrađenih ruža koje padaju u slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija bajkovita su maštarija urbanih princeza koje mogu živjeti svoje snove u odjeći ovog poznatog brenda.

Modni atelijer Boudoir stvara i sezonske kampanje u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, čiji će presjek rada proteklih 10 godina biti prikazan na jedinstvenoj izložbi koju će gosti Cro-a-Portera, ali i svi posjetitelji moći razgledati od 20. do 24. travnja u Klovićevim dvorima.

'Izuzetno smo ponosni na to što su Klovićevi dvori, kao hram kulture i umjetnosti, odabrali upravo Cro-a-Porter kao projekt koji zaslužuje prikazati kolekcije svojih dizajnera u prostorima ove povijesno važne zagrebačke galerije. Tijekom petnaest godina postojanja projekt Cro-a-Porter iznjedrio je mnoge inovativne lokacije i koncepte kojima smo se trudili uvijek iznova zadiviti publiku, a upravo suradnjom s Klovićevim dvorima cjelokupni projekt dobiva potvrdu svoje kvalitete i visokog umjetničkog standarda.

Beskrajno smo zahvalni za ovu suradnju i povjerenje koje nam je ukazano njome. Ovo je potvrda našeg neumornog rada koji nikada nije kompromitirao svoje ciljeve i standarde te je iza sebe okupljao isključivo dizajnere koji svojim radom zadovoljavaju kriterije projekta', rekao je Viktor Drago, umjetnički direktor i začetnik Cro-a-Portera.