NIJE SAMO GLUMICA

Nov i zanimljiv detalj u životu Zrinke Cvitešić

22.09.2015 u 13:59

Bionic
Reading

Trenutno najuspješnija hrvatska glumica u inozemstvu Zrinka Cvitešić snimila je pjesmu 'I For One', a predstavila ju je gostujući jutros u HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'

Zrinka Cvitešić je snimila svoju prvu pjesmu 'I For one', a uskoro će snimiti i cijeli album. Gostujući u HTV-ovoj emisiji, kad su premijerno pustili njezinu pjesmu, od uzbuđenja je pokrila uši. Voditelji Karmela Vukov Colić i Robert Ferlin čestitali su joj jer im se pjesma svidjela, a ona im je u razgovoru pojasnila kako će sada balansirati između glume i pjevanja.

Glumica rodom iz Karlovca već je pokazala talent za pjevanje u mjuziklu 'Za dobra stara vremena' te pjevajući skladbu 'The Hill' za West Endov mjuzikl 'Once'. Od malih nogu pokazivala je talent za glumu i ples, a usporedno s jezičnom gimnazijom pohađala je srednju muzičku školu, smjer solo pjevanje i klavir. Danas povremeno sklada pjesme, a omiljeni su joj glazbenici Enio Morricone, Norah Jones, Madredeus, Andrea Bocelli i Michael Buble. Tijekom studija glume uzimala je privatne sate kod opernog pjevača Branka Blaće, a na trećoj godini dobila je stipendiju za studij mjuzikla u Berlinu, ali je to odbila jer je htjela završiti studij u Zagrebu.

Zrinka Cvitešić je trenutno u Zagrebu i radi na autorskoj predstavi redatelja Pippa Delbona 'Evanđelje', čija je premijera zakazana za 11. prosinca.


Svestrana glumica uskoro snima svoj prvi album

Poslušajte Zrinku kako pjeva skladbu 'The Hill'