RIJETKO U JAVNOSTI

Noć kad su se nogometni moćnici provodili uz svoje supruge

10.10.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Vjenčanje Andree Ćupor i Ognjena Vukojevića okupilo je prošle subote na jednom mjestu mnoge poznate parove, no najveće iznenađenje bio je dolazak Zdravka Mamića sa suprugom Marinom jer ona posljednjih godina uporno bježi od javnih događanja. Na svadbu su iz Ukrajine stigli i Eduardo Da Silva sa zgodnom suprugom Andreom te Darijo i Mirela Srna. Umjesto na vjenčanju, Zlatko Cico Kranjčar sa svojom Elvirom uživao je u notama Arsena Dedića na koncertu u čast tom šibenskom pjesniku i skladatelju

I dok se u javnosti sve više nagađa o raspadu brakova u obitelji Mamić, glava familije Zdravko Mamić s osmijehom na licu i u društvu supruge Marine proteklog vikenda na svadbi bivšeg dinamovca Ognjena Vukojevića kao da je htio poručiti da je njegov dugogodišnji brak na čvrstim nogama, za razliku od poljuljanih bračnih zajednica brata Zorana i sina Marija.

Bivšeg izvršnog predsjednika Dinama se posljednjih godina moglo vrlo rijetko vidjeti u društvu vrlo povučene supruge, tek na obiteljskim slavljima, no svadba Vukojevića i Andree Ćupor prošle subote bila je iznimka. Gospođa Mamić u besprijekorno elegantnom izdanju pojavila se tako u društvu svog raspoloženog supruga.


Marina i Zdravko Mamić u ljubavi su 22 godine

Iznenađenje je bio dolazak i Eduarda Da Silve, čija je atraktivna supruga Andrea plijenila pažnju upečatljivim stajlingom. Iz Ukrajine su na subotnje svadbeno slavlje stigli i Darijo i Mirela Srna, čiji je modni moto, za razliku od bračnog para Da Silva, bio 'manje je više'.


Supružnici Da Silva trenutno žive u Ukrajini

Nakon dugo vremena i donedavnog trenera Dinama Zlatka Cicu Kranjčara moglo se vidjeti u društvu supruge Elvire, a ona, poput Marine Mamić, voli obiteljski život daleko od očiju javnosti. Supružnici Kranjčar zajedno su bili na koncertu u čast Arsenu Dediću u Lisinskom. Prije tri tjedna Kranjčar je dao ostavku na mjesto trenera Dinama, a do novog sportskog angažmana konačno ima više vremena samo za obitelj i suprugu.


Elvira i Cico Kranjčar u prijateljskom društvu

447480,447653,416160,433891