ZORICA KONDŽA

'Nisam osoba koja će ići glavom kroz zid'

26.08.2015 u 09:22

Bionic
Reading

Zorica Kondža ovog je ljeta radila punom parom pa se, kaže, nikad nije manje okupala u moru. Ipak, na Hvaru je s obitelji uspjela napuniti baterije kako bi se mogla posvetiti brojnim predstojećim koncertima i live albumu koji priprema

'Svake godine je cijela obitelj na Hvaru, preselimo se onamo i od tamo idemo kamo treba. No, ove godine nisam se uopće u moru kupala kao dosadašnjih godina jer sam radila punom parom', kaže Zorica Kondža. Pjevačka diva pohvalila se kako je od lipnja imala turneju i skoro svaki tjedan nastupala.

'Čekaju me još nastupi u Makarskoj, Opatiji, gostovanje u Sarajevu pa se spremam i u Njemačku. Budući da sam radila veliki solistički koncert u Zagrebu, moji Splićani mi zamjeraju da u svojem Splitu nisam napravila isto pa sad radim na tome da tu pogrešku ispravim. To će vjerojatno biti u kazalištu pa se spremam uhvatiti toga da ga do studenog uspijem realizirati. Nadam se da ću uhvatiti vremena da se posvetim studiju i da objavimo live album iz Lisinskog pa i da napravimo neke nove pjesme. Puno posla ću imati i tome se baš veselim', otkrila je Zorica Kondža.

Za nju je 2015. posebna godina, budući da slavi 30 godina solističke karijere. Povodom tog jubilarca, u svibnju je nastupila u prepunoj velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje su se okupili njezini brojni kolege glazbenici te skoro 7.000 obožavatelja, a ondje joj je uručeno i priznanje za izniman doprinos glazbi.

Kad se osvrne iza sebe i na svoju više, nego uspješnu karijeru, kaže da nikad ne razmišlja o tome bi li nešto mijenjala.
'Prihvaćam sve ono što mi život nosi i ako imam priliku nešto izmijeniti, pokušam to napraviti, ali ako ne ide, nisam osoba koji će ići glavom kroz zid. Moja prosuđivanja su vrlo realna i kažem, sve što treba biti, neka bude', rekla je.