SINOĆ NA ZRINJEVCU

Nina Badrić zavodila u prozirnom, Nevena nije skidala ruke sa supruga

10.07.2016 u 11:46

  • +11

Nina Badrić otvorila Ljeto na Zrinjevcu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zaljubljena HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli nakon medenog mjeseca vratila se svojim svakodnevnim obavezama u Zagrebu, a sinoćnju je večer iskoristila za odlazak na koncert Nine Badrić. Ondje se nije odvajala od svog supruga Maka Vejzovića s kojim se vjenčala sredinom lipnja u Dalmaciji

Čini se da simpatičnom paru Vejzović bračni život itekako godi. Kada ne guštaju u putovanjima, odlaze na koncerte. Nevena nije skidala ruke sa svog novog supruga dok su sinoć su bili na nastupu Nine Badrić. Pjevačica je otvorila program Ljeto na Zrinjevcu koji se održava od 8. do 31. srpnja.

Nina je iznenadila smjelim modnim odabirom, prozirnom kombinacijom, a publici na Zrinjevcu priuštila je zabavu uz svoje brojne hitove i poznate svjetske evergrine. Uz domaće goste, ali i brojne turiste bilo je i onih iz javnog i kulturnog života koji su došli provjeriti što to priprema novi ljetni program.

Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za rock, pop, džez i soul, a utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima. Svakog četvrtka nastupat će najbolji stand-up komičari, a petkom će podij preuzet DJ virtuozi. Subota je pak rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene, a tjedan će se zatvarati zaraznim plesnim ritmovima Damira Horvatinčića, Ištvana Varge i Hrvoja Kraševca.

#ljetonazrinjevcu s muzem ?? #ljetouzagrebu #summerincroatia2016 #zagreb hvala @priredba

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on