NAJLJEPŠE DRUŠTVO

Nikolina Ristović: Volimo se u tišini

29.01.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Nikolina Ristović ne taji koliko uživa u majčinstvu, a trenuci koje provodi s jednogodišnjom kćerkicom Unom Sofijom dragocjeni su joj

Nakon što su u prosincu Nikolina i suprug Vidoje za malenu pripremili spektakularnu proslavu rođendana u luksuznom beogradskom hotelu Crowne Plaza, ponosna mama na Instagramu se pohvalila i brojnim poklonima koje je Una Sofija dobila. Vrijeme rođendanske proslave i blagdana je prošlo, a Nikolina svaki dan uživa s kćerkicom u zajedničkim trenucima. Tako je na društvenim mrežama podijelila i brižan trenutak s natpisom ispod fotografije 'Međusobno se volimo u tišini'.

Fotografija je izazvala brojne pozitivne komentare Nikolininih fanova, a nije propustila ni podijeliti trenutak kada je nestašni obiteljski psić ukrao djevojčičinu dudu. 'Ono kad ti pes ukrade cuclu bebi. I nastane rat... a ti tampon-zona', napisala je ispod fotografije i nasmijala pratitelje.

Ono kad ti pes ukrade cuclu bebi. I nastane rat...a ti tampon zona. #homestuck #puppy #boo

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Nikolina je u posljednje vrijeme aktivna u humanitarnoj akciji udomljavanja pasa o kojima skrbi, a koji se nalaze u prihvatilištima i privatnim smještajima u Hrvatskoj i Srbiji. Iako sve radi volonterski, pokazala je kako ima veliko srce za nezbrinute životinje, a tome uči i svoje kćeri.

Just loving each other silently... #mybaby #love

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Zahvaljujem svima na velikom odazivu na jučerašnji apel za pomoć.Javile su mi se i neke inozemne asocijacije koje nude...

Posted by Nikolina Pisek on Saturday, 16 January 2016