RISTOVIĆ I MARAS

Nikolina i Mirna znaju slaviti: Gondolama po Veneciji

12.04.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Televizijske voditeljice Mirna Maras i Nikolina Ristović rođene su na isti dan - 8. travnja. Tjedan dana prije samog rođendana Mirna je s dečkom Željkom Batinićem provela romantični vikend u Veneciji, a na sam rođendanski dan otputovali su u Beč gdje je on trčao maraton. Taj je vikend pak lijepa Nikolina Ristović iskoristila upravo za posjet Veneciji gdje je nazdravila svojim godinama

Mirna Maras ne voli slaviti rođendane, slavlja joj, ističe, pretjerano ne znače.
'Najvažnije mi je da sam zdrava i da su svi oko mene zdravi. To mi je jedina rođendanska želja, jer ako je čovjek bolestan ne može ništa', rekla nam je Mirna. Iako ne čita horoskope, vjeruje da nešto ima u njima, a prema karakteristikama njezina znaka Ovna, ona je, kaže, tvrdoglava i uporna, a kad nešto zacrta, to mora ostvariti. U godinama u kojima je sada super se osjeća i godine su joj samo brojka.

'Tridesete su mi donijele zrelost i izgrađenost da točno znam što želim, a što ne želim. Godina se ne bojim, mislim da će mi četrdesete donijeti još više pameti i iskustva', govori Mirna koja je prošli tjedan proslavila 37. rođendan.

U petak je u Zagrebu cijeli dan provela radeći, ali se zato za vikend uputila s dečkom, inženjerom Željkom Batinićem u Beč gdje je on trčao maraton, a ona ga bodrila. Dva tjedna ranije uživali su u Veneciji.
'Tamo se osjećam kao doma, obožavam njihovu arhitekturu i kanale. Taj je grad drukčiji od svih u kojima sam bila po svojoj energiji i ljepoti i već sam ga nekoliko puta posjetila u privatnoj varijanti', rekla nam je Mirna.

Upravo ondje je svoje rođendansko putovanje ovog vikenda imala i Nikolina Ristović koja je u petak navršila 43. godine. Ondje se zaputila sa suprugom Vidojem Ristovićem.
'Otišli smo ondje provesti vikend, ništa spektakularno', rekla nam je kratko Nikolina.

Mirna Maras proteklog je vikenda bila u Beču, a dva tjedna ranije je uživala u Veneciji

Lovely Venice...

Posted by Nikolina Pisek on 11. travnja 2016