NEVENA RENDELI I MAK VEJZOVIĆ

Nikad sretniji zbog obiteljskog okupljanja na Pelješcu

07.08.2016 u 11:01

Bionic
Reading

Ni bura ne može pomutiti ljetnu idilu zaljubljenih supružnika koji posljednjih dana borave na Pelješcu u društvu Makova brata Enesa Vejzovića, njegove supruge Bojane i njihove djece. Na ljetovanju uz Nevenu i Maka su i njegova djeca iz prvog braka, sin i kći, a zajedničku fotografiju obiteljskog okupljanja na Instagramu podijelile su s prijateljima Nevena i Bojana

Za Nevenu i Maka ovo je posebno ljeto, ne samo zbog vjenčanja, već i zbog obiteljske sloge koju trenutno žive na Pelješcu. Naime, poznati par ljetuje u društvu Makova brata Enesa Vejzovića i njegove obitelji, a tu su i Makova djeca iz njegova prvog braka. Da se svi odlično slažu, dokazuju mnoge Nevenine fotografije s Pelješca na Instagramu posljednjih dana, a posebno ona posljednja potpisana riječima 'luckasta familija - ludi muž, luda obitelj'.

Obiteljsku idilu Vejzovića na odmoru nije pomutila ni jaka bura u Dalmaciji. Dok je ljubavi i sloge, niti jedna nevera im ne može ništa, poručila je HTV-ova voditeljica između redaka svojim postovima. Na njihovu vjenčanju na Kornatima rodila se još jedna ljubav, ona glumice Nataše Janjić i njezina novog odabranika Samira Šećerkadića.

Malo se zamutilo more i nebo #weather #holiday #purehappiness #adriaticsea #summerincroatia #nofilter

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

No filter only ❤️ #summerincroatia #adriaticsea #purehappiness #sunset

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on