TARIK IRITANTNOM STUDENTU

'Nije mi nimalo žao što ste ispali'

31.03.2015 u 12:59

Bionic
Reading

Jučerašnje izdanje HTV-ovog kviza 'Potjera' obilježio je nastup mladog studenta Anđela Berkovića, koji je jedan od rijetkih natjecatelja u povijesti tog kviza koji je uspio naživcirati ne samo TV gledatelje, nego i svoje suigrače, pa i samog voditelja kviza Tarika Filipovića

Anđelo, koji se u 'Potjeri' predstavio kao 'student prava i političar' je u prvoj rundi brzopoteznih pitanja točno odgovorio na samo jedno pitanje, nakon čega je, suprotno savjetima svo troje svojih suigrača, odlučio igrati za nižu ponudu lovkinje Morane Zibar koja je iznosila ravno – nula kuna!

I dok su njegovi suigrači vrtjeli očima zbog takve odluke (jer se od svih igrača očekuje da donesu barem neki iznos u 'zajedničku kasu' za koji se igra u finalnoj potjeri), Anđelo u obračunu s Moranom Zibar nije uspio obraniti ni tu nižu ponudu, pa je tako neslavno ispao iz kviza.


'Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali', rekao je Anđelu za kraj njegova nastupa voditelj Tarik Filipović, a gotovo identičnu poruku uputila mu je i lovkinja Morana Zibar.

Očekivano, ni reakcije na Twitteru nisu bile naročito blagonaklone prema mladom Anđelu. Inače, Anđelo u svojoj Čazmi obavlja funkciju rizničara Mladeži HDZ-a.