BORBA S DEPRESIJOM

Nicholas Brendon pokušao počiniti samoubojstvo

25.10.2015 u 14:53

Bionic
Reading

Glumac Nicholas Brendon poznat po svojim ulogama u serijama 'Buffy' i 'Zločinački umovi' cijeli život bori se s depresijom, no toga je tek nedavno postao svjestan – uvijek je mislio kako je alkoholičar i osjećao sram zbog svog ponašanja

Nicholas Brendon pokušao si je u rujnu oduzeti život s dva reza po zapešću dok je bio na ulici u Saratoga Springsu. Jedan od žutih internetskih časopisa nedavno je objavio snimku tog nemilog događaja.

Glumac je bio neugodno iznenađen što je itko želio objaviti snimku takvog trenutka i javno je osudio takvo ponašanje.

'Na internetu se pojavila snimka, što smatram nečuvenim. Kao što svi znate, borim se s depresijom i vrlo je neugodno što drugi na tome pokušavaju zaraditi. Imam dobre i loše dane, no još uvijek sam ljudsko biće. Samoubojstvo je ozbiljna stvar, a ne nešto za javni trač ili ismijavanje. Trenutno se liječim i ako vi ili bilo tko drugi ima slične probleme, preporučujem da bez srama potražite pomoć. Depresija je stvarna bolest', napisao je Brendon na svojoj stranici Facebooka.

A video was leaked today that I find egregious. As all of you know I am desperately battling depression and it is...

Posted by Nicholas Brendon on Thursday, 22 October 2015


Nicholas Brendon se već godinama bori s alkoholizmom i ovisnošću, a 2015. je nekoliko puta bio uhićen zbog raznih ispada, od kojih je zadnji bio napad na vlastitu djevojku u alkoholiziranom stanju.