U 24 SATA

Neymarovu hit pjesmu pogledalo 12 milijuna ljudi

15.09.2016 u 18:39

Bionic
Reading

Neki zaista ne znaju što bi s viškom vremena i novca. Barem se tako čini u slučaju brazilskog nogometaša Neymara Da Silve Santosa Juniora, koji je na svom Twitteru objavio kako kreće u pjevačke vode. Najavljeno - učinjeno. Jučer je na Facebooku objavio video na kojem pjeva prateći sam sebe na klavijaturama, i do danas je taj video pogledalo više od 12 milijuna ljudi te je gotovo 100 tisuća puta podijeljen

Stigao je i dugonajavljivani trenutak - poznati 24-godišnji nogometaš Neymar Da Silva Santos Junior na svom jefacebook-profilu jučer objavio video na kojem pjeva uz pratnju klavijatura. To je bio prvi korak nakon što je objavio kako namjerava postati pjevač. No je li mu to zapravo trebalo?

Neymar je uvijek spreman za zezanciju

Možda ima sve što je potrebno za uspjeh - izgled, a ne nedostaje mu ni novca, no je li moguće da nema ono vjerojatno najvažnije da postane pjevač - sluh? S druge strane, oni koji ga bolje poznaju kažu da je on zapravo izrazito muzikalan i da odlično svira klavir, pa ovu snimku treba pogledati sa zadrškom jer je vjerojatno samo dobra zezancija koju je pogledalo više od 12 milijuna ljudi, a njih 100 tisuća ju je podijelilo. Kako to zvuči, možete pogledati u priloženom videu, a posebnu pozornost treba obratiti na Neymarova prijatelja koji se u pozadini ne može suzdržati od smijeha.

Koliko će trajati ova njegova zaluđenost te što to znači za njegovu nogometnu karijeru, vjerojatno će se uskoro doznati.