NOVA KARIJERA

Neymar odlazi u pjevače - najavio je svoj prvi glazbeni singl

12.09.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Ljudi, u srijedu započinjen glazbenu karijeru! Na Facebooku ćete moći čuti moju prvu pjesmu, najavio je Neymar na društvenim mrežama 'zaokret' u karijeri

Brazilcima je glazba u krvi, ples i pjesma kao da su im urođeni. Potvrđuje to i jedan od najboljih nogometaša današnjice Neymar. Napadač Barcelone objavio je kako će već ove srijede na društvenim mrežama objaviti svoju prvu pjesmu!

'Imat ćemo 'Neymusico'! Slušajte, dijelite i komentirajte! Čekam vaše reakcije', napisao je Neymar i ostavio milijune svojih navijača u velikoj nedoumici. Pitaju se nije li mu nogomet dosadio?

No, samo oni najvjerniji obožavatelji znaju kako je Neymar glazbeno izuzetno nadaren, sjajno svira klavir, a oni koji su ga čuli kako pjeva podržali su njegov izlet u glazbene vode. Neymar je čest gost na koncertima najvećih glazbenih zvijezda današnjice, stalno na svojim profilima objavljuje zajedničke fotografije s njima, pa nije ni čudno da se odlučio 'probiti' i u tim vodama.

Nije Neymar prvi nogometaš/sportaš koji će zapjevati, čak je i legendarni Pele snimio pjesmu posvećenu Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru 2016., pjevao je i bivši hrvatski izbornici Igor Štimac i Slaven Bilić, pa tenisačica Iva Majoli, nekadašnji NBA košarkaši Dino Rađa Gordan Giriček također se pokušava probiti u glazbenim vodama... Nedavno je bivši napadač Reala, sad član PSG-a, Jesse, objavio rap album pod umjetničkim imenom Jey-M...