STARI DOBRI 'NOVI DEČKI'

New Kids on the Block na turneji nakon 20 godina

24.06.2013 u 19:56

Bionic
Reading

Svojedobno najslavniji boy bend nedavno je objavio povratnički album '10', nakon čega je ovaj vikend krenuo na svjetsku turneju

Krajem 80-ih i početkom 90-ih godina New Kids on the Block su žarili i palili glazbenom scenom i srcima šiparica kao najpoznatiji boy bend svoga vremena koji je do raspada 1994. godine prodao 80 milijuna albuma.

Danas, 20-ak godina kasnije, NKOTB-ovci su na pragu petog desetljeća, ali i dalje željni pjevanja i osvajanja (sad nešto starijih) ženskih srdaca.

Na friškoj i povratničkoj svjetskoj turneji, kojom promoviraju novi album '10', nastupaju u originalnom sastavu koji čine braća Jordan i Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg i Danny Wood.


'Promijenili smo se. Ozbiljniji smo i glazba koju sad radimo je drukčija. Ali i dalje možemo pjevati i plesati. Nismo za bacanje', izjavio je Donnie, brat glumca Marka Wahlberga.

Iako im se povratnički album u tjedan dana prodao u 50 tisuća primjeraka, dečki na turneji pjevaju uglavnom stare dobre hitove poput 'Step by Step' i 'Tonight'.