34 GODINE

Nevena Rendeli proslavila rođendan bez supruga

25.05.2015 u 16:04

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica HRT-a Nevena Rendeli danas slavi 34. rođendan. Dan će joj proći radno i u slavlju s ekipom emisije 'Subotom ujutro', a s prijateljima je imala tulum protekle subote, na kojem nije bilo supruga Marijana Bračulja

'Iza mene je super tjedan - izabrana sam za TV lice godine, danas mi je rođendan i baš sam sretna. Želim si da se tako nastavi uz puno zdravlja', kaže Nevena Rendeli. Voditeljica i urednica HRT-a rođendan je već proslavila dva dana ranije - u subotu u zagrebačkom klubu Johann Franck. Čestitke i dobre želje stižu joj sa svih strana od ranog jutra. Dan će provesti radno, a imat će i slavlje sa svojom ekipom iz emisije 'Subotom ujutro'.

'Najbolji tulumi su kad slavim s prijateljicom Petrom koja ima rođendan dan prije mog. Prijatelji su nas ovog puta iznenadili super poklonima', rekla je Nevena, ali nije htjela otkriti što je sve dobila.

HTV-ova voditeljica prošle godine je sa suprugom Marijanom Bračuljem prebrodila kraću bračnu krizu i ponovno žive skupa u njihovu stanu u Gračanima. Ipak, ovaj rođendan neće proslaviti zajedno jer je Marijan na putu.