PRATI IH SREĆA

Nevena i Mak: Bračni preporod i nadolazeće slavlje

06.12.2016 u 10:02

Bionic
Reading

Poznati supružnici Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović ove nedjelje slave malu bračnu obljetnicu, šest mjeseci braka u kojem, ako je suditi po Neveninim fotografijama na Instagramu, ne nedostaje ljubavi, putovanja, sličnih afiniteta i obiteljskih druženja. Sinoć su Nevena i Mak u Gavelli gledali svoju prijateljicu Natašu Janjić na kazališnim daskama

Neki ljudi iz nas izvuku ono najbolje, a ako je suditi po osmijehu Nevene Rendeli Vejzović, ona na tome može zahvaliti svom suprugu Maku Vejzoviću jer je on značio velik preporod u njezinom životu. I pola godine nakon vjenčanja održanog 11. lipnja oboje zrače srećom zadovoljnog para, a sinoć su se zajedno pojavili i na kazališnoj premijeri u Gavelli.

Nevena u crnom baršunu, Mak ležeran u trapericama, u društvu dečka Nataše Janjić Samira Šećerkadića, pogledali su predstavu 'Priče iz Bečke šume'.

Osim sklada u ljubavi, spaja ih posao na HTV-u, a dijele i mnoge zajedničke strasti, od trčanja kojim je Nevena zaludjela Maka, preko fotografije kojom je Mak zaludio Nevenu, do kuhanja u kojem je zasad glavi virtuoz Mak.

Ove jeseni uselili su se i u renovirani stan koji su zajedno uredili i u kojem će prvi put zajedno dočekati Božić.

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on