LJETNA MODNA PRIČA

Nevena blista nakon medenog mjeseca, Ecija od slavlja

28.06.2016 u 11:05

  • +9

Poznati na 2. večeri Bipa Fashion.hr Criuse Collection

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/Pixsell

Bionic
Reading

Brojni poznati okupili su se na drugoj modnoj večeri Bipa Fashion.hr-a Cruise Collection, među kojima je zasigurno najraspoloženija bila Nevena Rendeli Vejzović koja se proteklog vikenda vratila s medenog mjeseca na Jadranu, nemirna Ella Dvornik odlučila se za pepeljastu boju kose, a Ecija Ojdanić stigla je nakon proslave 42. rođendana, a plavom bojom svoje odjeće očito priželjkuje odmor. Preplanula Petra Dugandžić svoj komadić početka ljeta na moru već je okusila pa je i njezina pojava sinoć bila više za plažu, a ne modnu reviju

Svoje ljetne modne novitete sinoć su predstavili Robert Sever, Krie Design te Ines Atelier, a u publici poznatih ljubitelja mode nije nedostajalo. Rendeli Vejzović, kao i uvijek, bila je u trendu s golim ramenima i bijelim hlačama koji su hit ovog ljeta. Preplanula i nasmijana televizijska voditeljica vratila se s odmora na Jadranu s novim prezimenom i uspomenama za vječnost.

RTL Autor: RTL

Ella Dvornik ljeto je započela s pepeljastom bojom kose. Trudi se Ella, no unatoč svim krpicama koje odjene i skupim cipelama u kojima maršira, ne ostavlja dojam da je stil nešto što ima u malom prstu. Ecija Ojdanić odabrala je outfit u boji mora s crvenim detaljem, cipelama s mašnicom koje i nisu bile najsretnije rješenje. Ivana Kovač bila je sinoć pravo modno osvježenje što se baš i ne bi moglo reći za Petru Dugandžić čija je tunika bila više za plažu, a ne za modnu reviju.


Nives Celzijus, Ella Dvornik, Lorena Nosić, Ivana Kovač, Anđa Marić i Tihana Harapin Zalepugin


Anđa Marić

Anto Magzan
Sementa Rajhard

433257,432008,432532,434252